Komentara: 35
Pregleda: 3833

Fudbal: Gaćinović podneo ostavku, Vučković novi šef struke Spartaka

14.02.2022. u 23:07h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Gaćinović podneo ostavku, Vučković novi šef struke Spartaka

Spartak je ostao bez šefa struke. Vladimir Gaćinović je podneo ostavku nakon što su „golubovi“ na prvoj utakmici prolećnog dela prvenstva pretrpeli poraz od Radnika iz Surdulice. Razočaran igrom ekipe odlučio se da napusti kormilo subotičkog superligaša, a njegovo mesto zauzeće Nebojša Vučković, dosadašnji koordinator iz Omladinske škole Spartaka. 

Vladimir Gaćinović se na klupu Spartaka po treći put vratio u oktobru prošle godine. Podigao je „golubove“ sa niske lestvice među najbolje timove. Nekoliko slabijih rezultata pred kraj prvog dela pozicioniralo je Subotičane na osmo mesto. Očekivalo se mnogo više da će prikazati u nastavku šampionata, ali prolećna premijera na Gradskom stadionu bila je za zaborav.

Loša partija bila je prelomna tačka da Gaćinović podnese ostavku. Njegov pomoćnik Vladimir Otašević ostao je u stručnom štabu subotičkog superligaša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 3833

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.