Komentara: 0
Pregleda: 273

Fudbal: „Golubice“ deklasirale Milutinac u 8. kolu Superlige

20.10.2024. u 11:24h
Izvor: Subotica.com
Ubedljivom pobedom nad "Milutincem" iz Zemuna (11:0) "golubice" su nastavile šampionski pohod. Već posle prvog poluvremena Spartak je imao šest golova prednosti, a u istom ritmu je nastavio i u drugom delu i upisao nova tri boda.
Fudbal: „Golubice“ deklasirale Milutinac u 8. kolu Superlige

qBio je za očekivati da Subotičanke upišu pobedu protiv novajlije u eliti sa kojom su na startu prvenstva več odmerile snage i takođe slavile. Izabranicama Borisa Arsića nije dugo trebalo da  stignu do prednosti, a seriju golova na Gradskom Stadionu otvorila je Živana Stupar i do odlaska na odmor još dva puta uspela da zatrese mrežu Zemunki, a u listu strelaca upisale su se i Slovićeva, Storej i Wolf – 6:0.

I u nastavku se samo Spartak pitao na terenu. Nastavila je Živana Stupar da „rešeta“, a precizne su bile Wolf i Anastasija Ćirić za konačnih 11:0.

Spartak – Milutinac 11:0 (6:0)
Stupar 10', 29', 33', 62', 71', 75', Storej 13', Slović 32', Wolfe 41', 77', Ćirić 65'

Spartak: Balogun (Ungur), Belovan (Jović), Slović, Vučković, Abrams (Radulović), Stojer (Maljković), Stupar, Wolfe, Gaković (Baka), Ilić, Ćirić.

Milutinac: Antešić (Šipetić), Popov, Jovičić, Popeski, Kuzmanović, Marković, Tešnjak, Knežević, Andrić, Stefanović, Blagojević.

Spartak u narednom kolu gostuje u Kruševcu gde će snage odmeriti sa Napretkom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 časova i 19 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 273
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.