Komentara: 0
Pregleda: 1075

Fudbal: "Golubice" igrale nerešeno sa Crvenom zvezdom (1:1)

11.10.2020. u 13:15h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka odigrale su nerešeno 1:1 u derbiju kola sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Domaći tim je poveo, a Subotičanke nisu dozvolile da bodovi ostanu u Beogradu. Matićeva se pobrinula za izjednačenje, a da je kazneni udarac iskorišten pobeda bi pripala „golubicama“.
Fudbal: "Golubice" igrale nerešeno sa Crvenom zvezdom (1:1)
Foto: Arhiva, 2019

Spartak i Crvena zvezda odigrali su nerešeno 1:1 u devetom kolu Superlige Srbije. U izizetno borbenoj utakmici  domaći tim je stigao prvi do prednosti. Propustile su Subotičanke šansu za izjednačenje sa bele tačke, ali se Matićeva pobrinula da poravna rezultat.

Imale su igračice Spartaka veći posed lopte i sve češće atakovale na gol Zvezde, ali je domaći tim prvi stigao do vođstva. Aleksandra Savanović se odlučila za šut iz daljine i uspela da savlada Kostićevu. Nije to poljuljalo raspoložene „golubice“ nastavile su svoju igru, a u 15. minutu su mogle i do izjednačenja, ALI Filipovićeva nije iskoristila penal. Ipak u 39. minutu Tijana Matić postiže gol i anulira Zvezdinu prednost.

U nastavku meča se vodila borba, ali uz mnogobrojne prekide zbog čestih prekršaja. Frajtovićeva je zaradila crveni karton i Spartak iako sa igračicom manje nije dozvolio domaćem timu da uradi nešto više. Na kraju su bodovi podeljeni.

Crvena zvezda – Spartak 1:1 (1:1)
A. Savanović 7’ – Matić 39’

Crvena zvezda: Petrović, Šćepanović, Đorđević, Miladinović, Krstić (Barjaktarović), AL. Savanović, Tenkov, Nikolić, Aranđelović, Milović, Pavlović (S. Savanović).

Spartak:  Kostić, Baka (Ćirić), Slović, Vajda, Frajtović, Milivojević, Dejvis (Obradović), Filipović, Pavlović, Matić (Tanasković), Stupar (Golubović).

I u narednom kolu Spartak gostuje. Subotičanke idu u Kanjižu gde će snage odmeriti sa ekipom TSC-a.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1075
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.