Komentara: 0
Pregleda: 1376

Fudbal: "Golubice" ispratile Kolubaru sa dvanaest golova u mreži

24.08.2020. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Brojale su „golubice“ do 12 u meču protiv Kolubare. Učenice trenera Borisa Arsića još jednom su potvrdile veliku razliku u kvalitetu, a da su iskoristile sve šanse pobeda je mogla biti i ubedljivija.
Fudbal: "Golubice" ispratile Kolubaru sa dvanaest golova u mreži

Spartak je olako došao do nove pobede. „Golubice“ su slavile protiv Kolubare sa 12:0 u trećem kolu Superlige Srbije. Pogađale su Matićeva, Filipovićeva, Ćirićeva, Baka i Tanaskovićeva.

U prvih 45. minuta igra se odvijala samo na polovini terena koji je pripadao gostujućoj ekipi. Spartak je konstantno atakovao ka golu Kolubare, ali su gošće odolevale do 12. minuta kada  je mrežu zatresla Tijana matić i dovela „golubice“ u vođstvo. Vrlo brzo posle odličnog pasa Matićeve, Tijana Filipović je udvostručilaprednost. Tek u 24. minutu igračice Kolubare su uspele da pređu centar, a Gordana Milinović se osmelila za šut iz daljine. Bila je to bezopasna lopta po gol Kostićeve koja je olako prihvatila u naručje. Na 3:0 povisila je Anastasija Ćirić u 31.minutu, a potom je ista igračica povećala vođstvo Spartaka drugim golom -4:0. I pored velike prednosti „golubice“ nisu stajale, pa su do odlaska na odmor još dva puta savladale Milojevićevu za 6:0.

Na početku drugog poluvremena Alina Baka je povećala vođstvo Spartaka na 7:0 posle na asistenciju Filipovićeve.  Po treći put Tijana Filipović savladala je Milojevićevu za vođstvo Subotičanki od 8:0. Tanaskovićeva je za minut postigla dva gola i povećala prednost na 10:0. Kristina Tanasković po treći put je savladala Milojevićevu za 11:0, a konačnih 12:0 postavila je Tijana Filipović.

Spartak – Kolubara 12:0 (6:0)
Matić 12’, 42’, Filipović 14’, 39’,73’,  Ćirić 31’, 37’, Baka 48’, Tanasković  80’, 81’, 86’

Spartak:  Kostić (Mihajlović), Baka (Obradović), Vajda (Nađ), Slović, Frajtović, Milivojević, Filipović, Ilić (Golubović), Matić, Stupar, Ćirić (Tanasković).

Kolubara: Milojević, Radovanović (Drobnjak), Vejnović, Tešić, I. Jovanović (Teodosijević, Đilas, Milinović, Krunić (Ristić), Stefanović, Lazarević (J. Jovanović), Bobić (T. Jovanović).

U narednom kolu Spartak gostuje u Požarevcu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1376
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.