Komentara: 0
Pregleda: 1040

Fudbal: „Golubice“ nemilosrdne protiv Zvezde B, Spartak DOO poražen u Nišu

29.08.2022. u 11:51h
Izvor: Subotica.com
Spartak je bio nemilosrdan prema gošćama iz Beograda i u 2. kolu Superlige uknjižio i više nego ubedljiv trijumf. Subotičanke su Zvezdu B ispratile sa 14 golova u mreži sa severa Bačke.
Fudbal: „Golubice“ nemilosrdne protiv Zvezde B,  Spartak DOO poražen u Nišu
Foto: Mikiko Ishikawa

Veoma raspoložene za igru i golove „golubice“ su od starta nametnule svoju igru i već posle 45 minuta imale prednost od 7:0, da bi u nastavku još toliko puta savladale Petrovićevu za konačnih 14:0 i nova tri boda.

Već posle šest minuta igre  na semaforu je stajao rezultat 3:0. Alice Kusi je otvorila seriju, Živana Stupar je udvostručila prednost Spartaka, a Tijana Filipović povisila na 3:0. Samo jedan tim se pitao na terenu, domaćin, a od 24. minuta je nastavljena goleada i do pauze je tim Borisa Arsića stekao  vođstvo od 7:0 uz pogotke Živane Stupar, Filipovićeve i Staier.

Fudbal: „Golubice“ nemilosrdne protiv Zvezde B,  Spartak DOO poražen u NišuU nastavku meča Spartak je i dalje bio taj koji je diktirao ritam na terenu i tresao mrežu. Anastasij Ćirić je povisila vođstvo na 8:0 u 50. minutu. Ubrzo se Staier upisala po drugi put u listu strelaca, a potom i Tijana Filipoviž koja je četvrti put smestila loptu u mrežu Zvezde za prednost od 10:0. Do kraja Subotičanke su postigle još četiri gola, a precizne su bile Ćirićeva, Staier i Kusi.

Spartak - Zvezda B 14:0 (7:0)
Kusi 3', 81', 88',  Stupar 4', Filipović 6', 29', 45',56', Milovanović 24 (ag), Staier 45', 52', 77',  Ćirić 50', 79'

Spartak:   Škandro, Vučković, Slović, Staier, Frajtović (Šarić), Filipović (Baka), Kusi, Ilić, Cvetković, Stupar (Šever), Ćirić.

Zvezda B: Petrović, Ilić (Katanić), Stojaković, Marković, Nikolić (Zavišić), Milovanović, Mirković (Šebek), Popović (Luković), Gajević (Stefanović), Paunović, Stojanović.

Spartak DOO poražen od  Mašinca u Nišu

Spartak DOO je i u drugom kolu ostao bez bodova. Subotičanke su u Nišu poražene od Mašinca sa 2:0. Posle prvog dlea gde je igra bila izjednačena mreže su mirovale, ali je nastavak pripao domaćinu koji je golovima Kristine krstić i Milijane Pavlović slavio.

Mlade „golubice“  na neugodnom gostovanju poražene su od iskusne ekipe Nišlijki. U prvom delu viđeno je nekoliko šansi na obe strane, ali je završnica izostala.

Drugi deo meča doneo je malo veću inicijativu Mašinca, a Milijana Pavlović je iskoristila najbolju priliku i svoj tim dovela u vođstvo. Tačku na pobedu od 2:0 stavila je Krsitina Krstić pogotkom u finišu utakmice.

Mašinac – Spartak DOO 2:0 (0:0)
Pavlović 55', K. Krstić 88'

Mašinac: Stankvić, Nikolić (Čogurić), Todosijević, S. Krstić (Mitić), Milenković (Brajović), Krstić, Ristova (Filipović), Vasiljkoović, Stevanović, Pavlović (Janković),  Đorđević.

Spartak: Praštalo, Radosavljević, Pataki, Gaković, Gajić (Miljković), Uvalin, Petrović (Ninković), Rajić, Đokić, Leškov (Ivandekić), Arsenin.

Sledi reprezentativna pauza, a  prvenstvo se nastavlja 19. septembra kada se igraju utakmice trećeg kola.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1040
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.