Komentara: 0
Pregleda: 343

Fudbal: „Golubice“ otputovale u Dansku, sutra igraju prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona

05.09.2023. u 16:53h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: „Golubice“ otputovale u Dansku, sutra igraju  prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona

Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka otputovale su sinoć u Dansku gde će od 6. do 9. septembra igrati kvalifikacije za Ligu šampiona. Subotičanke se nalaze u četvrtoj grupi, a protivnici u borbi za šesnaestinu finala najeminentnijeg takmičenja su im prvak Danske Koge koji je i domaćin, finski Kupio i Klaksvik sa Farskih Ostrva.

Polufinalni mečevi su na programu sutra, 6. septembra kada će Spartak snage odmeriti sa prvakom Farskih Ostrva, dok je finale zakazano za 9. septembar kada će se odigrati i utakmice za treće mesto. Pobednik finala ide u drugu rundu.

U prvoj kvalifikacionoj rundi četiri ekipe kroz mini turnir se bore za prolaz dalje. Igraju se dve polufinalne utakmice, potom se u finalu sastaju pobednici i bore se za plasaman u nokaut fazu, dok se paralelno odigrava meč za treće i četvrto mesto.

U grupama gde će biti po tri ekipe, igra se jedno polufinale, a tim sa najboljim koeficijentom igra direktno finale i bori se za plasman u rundu dva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 343
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.