Komentara: 0
Pregleda: 570

Fudbal: „Golubice“ overile jesenju titulu, pobeda Spartak DOO za kraj

08.12.2022. u 16:27h
Izvor: Subotica.com
Pobedama Spartaka i Spartaka DOO spuštena je zavesa na jesenji deo prvenstva u Superligi Srbije. „Golubice“ su trijumfovale sa ubedljivih 9:0 nad TSC-om, dok je Spartak DOO minimalno slavio nad Slogom iz Zemuna -1:0 u 11. kolu koje je ujedno poslednje za prvi deo sezone.
Fudbal: „Golubice“ overile jesenju titulu, pobeda Spartak DOO za kraj

Uknjižile su „golubice“ 11 pobedu u šampionatu i overile jesenju titulu uz trijumf od 9:0 protiv TSC-a. Sjajnom igrom već u prvom poluvremenu Spartak je stekao prednost,a u nastavku je krunisao sa još sedam golova za ubedljiv trijumf pred pauzu.

Goleadu u Kanjiži otvorila je Živana Stupar sa dva pogotka u prvom poluvremenu -0:2.
I u nastvaku je Spartak bio tim koji se pita na terenu i uz još sedam postignutih golova stigao do nove pobede. Tresle su mrežuŽivana Stupar, Tijana Filipović, Anastasija Ćirić, dok je Siluši loptu smestila u sopstveni goli Spartak je slavio za nova tri boda i overu jesenje titule.

TSC – Spartak  0:9 (0:2)
Stupar  5’, 35’, 55’, 68’, Filipović  49’, 65’, Ćirić  57’, 70, Siluši 80’ (ag)

TSC: A. Vešić, Medić, Jovanović, Belovan, Siluši, Božić, Trbojević, M. Vešić (Červenak), Andrić (Kovač), Ivošević, Krivokapić.

Spartak : Mihajlović, Baka, Vučković, Kovart,  Slović, Frajtović (Šarić), Štajner (Ilić), Filipović , Cvetković, Stupar, Ćirić.

SPARTAK DOO SLAVIO PROTIV SLOGE IZ ZEMUNA

Spartak DOO slavio je u poslednjem kolu jesenjeg dela. Pobedile su Subotičanke Slogu iz Zemuna sa 1:0 pogotkom Monje Jošić.

Vodila se na terenu velika borba. Imale su obe ekipe svoje šanse, ali su mreže ostale mirne posle 45. minuta igre. U nastavku meča viđeno je djajno izdanje oba tima, ali u Subotičanke bile bolje I došle do trijumfa u završnici utakmice, a strelac je bila Monja Jošić.

Spartak DOO – Sloga Zemun 1:0 (0:0)
Jošić 83’

Sparak: Praštalo, Jovanić (Jović), Maljković, Pataki, Gaković, Gajić, Uvalin (Arsenin), Marković (Leškov), Rajić, Jošić (Lekić), Đokić  (Ninković).

Sloga: Gardijan, Milanović, Blagojević, Milić, Živković, Dabić, Batočanin, Zlatanović, Trutić, Babić (Popović), Vuković.

“Golubice” su jesen okončale na prvoj poziciji uz maksimalan učinak, dok je Spartak DOO završio na šestoj poziciji sa sedam osvojenih bodova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 570
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.