Komentara: 0
Pregleda: 665

Fudbal: „Golubice“ pobedom započele plejof, Spartak DOO poražen u Nišu

18.04.2023. u 18:36h
Izvor: Subotica.com
Spartak je slavio na startu plejofa u borbi za odbranu titule gde je pobedio Slogu iz Zemuna sa 4:0 na Gradskom stadionu, dok je Spartak DOO pretrpeo minimalan poraz 1:0 u prvom kolu i to u Nišu od Mašinca.
Fudbal: „Golubice“ pobedom započele plejof, Spartak DOO poražen u Nišu
Foto: ŽFK "Spartak"

Subotičanke su plej of otvorile pobedom od 4:0 protiv Sloge iz Zemuna. Sjajnom igrom Spartak je gotovo u prvom delu rešio pitanje pobednika uz golove Slovićeve i Pavlovićeve,  au  nastavku samo potvrdio sa još dva pogotka.

Već posle dva minuta igre „golubice“ su došle do prednosti i to sa bele tačke. Nakon prekršaja nad Živanom Stupar u kaznenom prostoru dosuđen je jedanaesterac, a Violeta Slović je preuzela odgovornost i Spartaku je donela radost. Prednost domaćeg tima udvostručila je Sara Pavlović  nakon asistencije Živane Stupar.

U drugom poluvremenu Spartak je i dalje diktirao ritam igre, a Sara Pavlović je po drugi put zatresla mrežu Zemunki za 3:0. Pokušavale su gošće da pariraju „golubicama“, ali nisu našle rešenje da promene rezultat dok je tim Borisa Arsića stigao i po četvrti put da zatrese mrežu. Na asistenciju Aline Bake, Živana Stupar je savladala Andreu Šipetić i postavila konačan rezultat 4:0.

Spartak – Sloga 4:0 (2:0)
Slović 2' (p),  Pavlović 23', 46', Stupar 88'

Spartak: Kostić, Baka, Vučković,Slović, Hansen, Tihon (Šarić), Ilić (Gajić), Pavlović, Uvalin (Gaković), Stupar, Ćirić.

Sloga: Šipetić, Milić, Živković, Medić, Batočanin, Popović, Zlatanović, Ješić, Gajević, Trutić, Paunović (Gulić).

SPARTAK DOO PORAŽEN OD MAŠINCA U NIŠU

Spartak DOO je poražen u prvom kolu i to sa bele tačke. Mašinac je iskoristio jedanaesterac i na kraju minimalnim rezultatom došao do bodova na startu doigravanja
Mašinac je od starta imao veću inicijativu, ali se nisu dale olako savladati Subotičanke. Vićeno je nekoliko dobrih šansi, ipak je Mihajlovićeva ostala nesavladana u prvih 45. minuta.

Nastavila se borba u drugom delu. Viženo je na obe strane nekoliko prilika,a u 52. minutu posle greške fostujućeg tima i prekršaja dosuđen je penal za Mašinac. Kristina Krstić je bila precizna sa bele tačke za vođstvo od 1:0, a ispostavilo se vež tada postavila je i konačan rezultat.

Mašinac – Spartak DOO 1:0 (0:0)
K. Krstić 52' (p)

Mašinac: Stanković, Filipović (Milosavljević), S. Krstić, Milenković, K. Krstić, Vasiljević, Stevanović, Brajović (Ristova), Pavlović, Đorđević, Popović.

Spartak DOO: Mihajlović, Golubović, Pataki, Jovanić, Backović, Ninković, Šever, rajić, Lekić (Leškov), Arsenin (Jović), Đokić (Milosavljević).

U narednom kolu Spartak gostuje u Kanjiži gde se sastaje sa ekipom TSC-a, dok Spartak DOO dočekuje Vojvodinu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 665
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.