Komentara: 1
Pregleda: 2024

Fudbal: „Golubice“ poražene od Crvene zvezde, Spartak DOO slavio protiv Zvezde B

08.05.2023. u 14:15h
Izvor: Subotica.com
Spartak je poražen minimalnim rezultatom 1:0 od Crvene zvezde učetvrtom kolu plejofa, dok je Spartak DOO slavio protiv Zvezde B sa 5:3 u plejautu. U borbi za odbranu titule „golubice“ su pretrpele prvi poraz, dok je drugi subotički tim u nadigravanj za opstanak bio bolji od Beograđanki.
Fudbal: „Golubice“ poražene od Crvene zvezde, Spartak DOO slavio protiv Zvezde B

Šampionke Srbije tri kola pre kraja u borbi za odbranu titule prvaka Srbije pretrpele su minimalan poraz od Crvene zvezde u Beogradu. Jedini pogodak viđen je u prvom delu meča, a strelac je bila Nina Čavić za domaću ekipu.

Oprezno su oba tima ušla u meč. Spartak je prvi zapretio, ali je Alina Baka bila neprecizna. Kazna za propušteno usledila je u 18. minuu kada je Crvena zvezda nakon prekida došla do vođstva. Sremčevićevaje izvela korner, a Nina Čavić pogodila za 1:0. Pokušavale su „golubice“ da dođu do izjednačenja, ali nisu uspele do odlaska na pauzu. U drugom poluvremenu Subotičanke su bile dominantnije, ali nisu našle put do gola Zvezde i bodovi su pripali domaćem timu.

Crvena zvezda – Spartak 1:0 (1:0)
Čavić 18’

Crvena zvezda: Eremić, Čavić, Šćepanović (Milović), Malijar (Tenkov), Žarković, Krstić, Čavić, Sremčević, Tošković, Krajšumović (Popović), Đorđrvić.

Spartak: Kostić, Baka, Vučković, Slović, Hansen, Frajtović, Filipović, Ilić (Ćirić), Pavlović, Stupar, Stajner (Marković).

Spartak DOO bolji od Zvezde B

Subotičanke su bile bolji rival od crveno – belih i u Suboticu se vratile sa tri boda. U susretu punom proketa na kraju je Spartak zasluženo slavio.

Poveo je domaći tim preko Nikolićeve, a Olivera Arsenin se pobrinula da izjednači -1:1. U nastavku su se razigrale Subotičanke i povele sa dva gola razlike. Stanišićeva je  je zatresla sopstvenu mrežu, a zatim se u strelce upisala Rajićeva za 3:1. Markovićeva je smanjila rezultat, a Nikolićeva po drugi put matirala golmanku Spartaka za 3:3. Nisu se predavale raspoložene golgeterke Spartaka i uspele su da nateraju na kapitulaciju Petrovićevu još dva puta. Sara Đokić je pogodila za 4:3, a konačan rezultat postavila je Olivera Pandev – 5:3.

Zvezda B – Spartak DOO 3:5 (1:1)
Nikolić 31', 70', Marković 66' – Arsenin 36', Stanišić 50' (ag), Rajić 63' (p), Đokić 83', Pandev 90'

Zvezda B: Petrović, A. Marković, Stanišić, Nikolić, Milovanović, Ilijazi (Stefanović), Stojanović, Ilić, Kavaja (Šebek), a. Marković (Radosavljević (Knežević)).

Spartak DOO: Praštalo, Radonjić (Milosavljević), Jovanović, Backović, Ninković (Jošić), Šever, Rajić, Pandev, Jović, Arsenin (Petrović), Đokić (Miljković),

Spartak u narednom kolu plejofa ponovo gostuje, „golubice“ idu u Zemun na megdan ekipi Sloge, dok Spartak DOO u plejautu dočekuje Mašinac iz Niša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2024
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.