Komentara: 0
Pregleda: 1119

Fudbal: "Golubice" protiv Zemuna brojale do trinaest

05.10.2020. u 11:05h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka slavile su protiv Zemuna sa 13:0. Raspoložene šampionke su diktirale igru, a ostvareni rezultat sve govori.
Fudbal: "Golubice" protiv Zemuna brojale do trinaest

Subotičanke su bile neumoljive protiv Zemuna i upisale ubedljivu pobedu od 13:0 u 8. kolu Superlige Srbije. Raspoložene igračice Spartaka se nisu štedele i samo su koristile svaku priliku da postignu gol.

Seriju na Gradskom stadionu otvorila je Tijama Matić. Na 2:0 povisila je Tanaskovićeva nakon odlične asistencije Tijane Filipović. Nisu se štedele „golubice“. Diktirale su igru koja se odvijala pred golom protivnica i već u 17. minutu na semaforu je pisao rezultat 3:0 za šta se pobrinula Natalija Obradović. Minut kasnije Živana Stupar je savladala golmanku Zemuna za 4:0, dok je Tijana Filipović sa svoja dva gola povećala vođstvo Spartaka na 6:0 pre odlaska na odmor.

U nastavku „golubice“ su još sedam puta zatresle mrežu protivnika. Krstina Tanasković  je po drugi put nadmudrila odbranu Zemuna i povećala vođstvo na 7:0. U 58. minutu Tijana Matić se ušetala u kazneni prostor i na asistenciju Živane Stupar zatresla protivničku mrežu. Gošće se ništa nisu pitale, a do kraja utakmice viđeno je još pet golova. Živana Stupar, Vesna Milivojević, Sara Pavlović i Alina Baka sa dva gola, upisale su se u listu strelaca za konačnu pobedu od 13:0.

Spartak – Zemun 13:0 (6:0)
Matić  5’, 58’, Tanasković 14’, 50’, Obradović 17’, Stupar  18’, 68’, Filipović 31’, 33’, Milivojević 79’, Pavlović 82’, Baka 86’, 90’.

Spartak: Kostić, Vajda (Golubović), Slović, Frajtović (Naš), Milivojević, Filipović, Pavlović, Tanasković (Heslin), Matić, Stupar (Ilić), Obradović (Baka).

Zemun: Šipetić (Aantešić), Jovanović, Kljajić (Host), Blagojević (Šebek), Andrić (Sofronić), Šolić, Batinić, Mugoša, Maksimović, Brusin (Popović), Stokić.

Spartak u narednom kolu gostuje Crvenoj zvezdi, a potom ekipi TSC-a u 10. kolu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1119
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.