Komentara: 0
Pregleda: 677

Fudbal: "Golubice" savladale Slogu iz Zemuna

15.03.2022. u 12:29h
Izvor: Subotica.com
Spartak je 14. kolu Superlige, ujedno i poslednjem u ligaškom delu prvenstva, savladao sa 3:0 Slogu iz Zemuna. Ćirićeva je donela prednost Subotičankama, a bolju igru „golubice“ su u nastavku krunisale sa još dva pogotka za novi trijumf.
Fudbal: "Golubice" savladale Slogu iz Zemuna

Spartak je imao terensku inicijativu, stvorio nekoliko povoljnih prilika, ali završnica je izostala sve do 33. minuta kada je Tijana Filipović pogodila prečku, a odbijenu loptu u gužvi prihvatila Anastasija Ćirić i poslala je u mrežu Sloge za vođstvo „golubica“ – 1:0. Mogle su Subotičanke da udvostruče prednost pre odlaska na odmor nedostajala je samo mirnoća u završnoj fazi igre.

I u nastavku je Spartak bio bolji tim na terenu. Imale su „golubice“ svoje šanse, ali se nisu predavale ni gošće. Pokušale su da iznenade domaćina, međuti uspele su samo da zatresu prečku. U 70. minutu Živana Stupar savladala je Ljiljanu Gardijan za 2:0. Vesna Milivojević je u finišu utakmice uspela da zatrese mrežu Sloge i ujedno postavila konačan rezultat poslednjeg meča u ligaškom delu - 3:0.

Fudbal: "Golubice" savladale Slogu iz ZemunaSpartak – Sloga 3:0 (1:0)
Ćirić 33’, Stupar 70’, Milivojević 89’

Spartak: Mihajlović, Baka (Lefevr), Nađ, Slović, Milivojević, Trip, Ćirić (Šarić), Filipović, Golubović, Ilić (Levis), Stupar.

Sloga: Gardijan, Milanović, Blagojević, Minić, Živković, Batočanin, Dabić, Popović, Zlatanović, Vasović, Trutić (Vulikić).

Već narednog vikenda kreće plejaut i borba za odbranu titule prvaka države, a Spartak će na svom trenu u prvok kolu dočekati ponovo Slogu iz Zemuna. Utakmica će se igrati u subotu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 677
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.