Komentara: 0
Pregleda: 47

Fudbal: „Golubice“ slavile protiv Kragujevčanki

01.10.2024. u 09:53h
Izvor: Subotica.com
Spartak je ubedljivo slavio protiv Radničkog iz Kragujevca sa ubedljivih 5:0 u petom kolu Superlige Srbije. „Golubice“ su bile bolje u svim segmentima igre i upisale nova tri boda.
Fudbal: „Golubice“ slavile protiv Kragujevčanki
Foto: ŽFK "Spartak"

Nije dugo trebalo raspoloženim Subotičankama da dođu do prednosti, a za to se pobrinula Anastasija Ćirić. Prevarila je odbranu Kragujevčanik i zatresla mrežu za vođstvo domaćina. Na 2:0 povisila je Nikolićeva auto golom.

U drugom delu meča Spartak ne nastavio svoju „simultanku“ na novoj podlozi Gradskg stadiona i još tri puta naterao Radnički na kapitulaciju. Živana Stupar jeza desetak minuta bila precizna dva puta, a u samoj završnici meča Danele Volf je svojim pogotkom stavila tačku na ubedljivu pobedu „golubica“.

Spartak – Radnički 1923 5:0 (2:0)
Ćirić 16', Nikolić 33' (ag), Stupar 56',69', Volf 90'

Spartak: Balogun, Belovan, Slović, Vučković (Baka), Abrams, Storej (Jović), Stupar, Volf, Gaković (Mitić), Ilić, Čirić (Maljković).

Radnički: Pajević (Marinković), Vasiljević (Janković), Nikolić, Živković (Janković), Đurđevac, Jurišević, Boričić, Tomanović, Babić, Vuković, Marjanović (Gačić).

Spartak u narednom kolu gostuje u Beogradu gde se sastaje sa Crvenom zvezdom. Meč se igra u subotu, 5. oktobra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 časova i 30 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 47
Povezane teme

žfk spartak

golubice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.