Komentara: 1
Pregleda: 961

Fudbal: „Golubice“ slavile protiv Sloge (4:1)

18.04.2022. u 12:08h
Izvor: Subotica.com
Spartak je upisao pobedu i u četvrtom kolu plejofa Superlige. Subotičanke su slavile u Zemunu protiv Sloge sa 4:1. Bolju igru „golubice“ su već u prvom poluvremenu krunisale sa četiri gola, dok su u nastavku Zemunke uspele da jednom zatresu mrežu Spartaka.
Fudbal: „Golubice“ slavile protiv Sloge (4:1)
Foto: ŽFK "Spartak"

Utakmica samo  što je počela, inicijativu je Spartak posle odlične akcije pretvorio u vođstvo, a strelac je bila Tijana Filipović. Nastavile su „golubice“ dominaciju, atakovale na gol Ljiljane Gardijan, a Živana Stupar je u 24. minutu povećala vođstvo na 2:0. Do trećeg gola Spartak je došao desetak minuta kasnije, a ponovo je Živana Stupar savladala Ljiljanu Gardijan. U završnici prvog dela Kusij je bila precizna za 4:0.

U nastavku utakmice i dalje je Spartak imao inicijativu, stavrao šanse, ali je izostala završnica. Domaći tim je u 61. minutu uspeo da smanji vođstvo „golubica“, Milica Popović zatresla je mrežu Subotičanki i ujedno postavila konačan rezultat.

Sloga – Spartak 1:4 (0:4)
Popović 61’- Filipović 2’, Stupar 24’, 35’, Kusi 40’

Sloga: Gardijan, Milanović, Babić, Blagojević, Milić, Živković, Dabić, Popović, Zlatanović (Trutić), Vulikić, Vuković.

Spartak: Mihajlović (Škandro), Baka, Slović, Frajtović (Lefebvre), Milivojević (Levis), Trip, Đirić (Golubović), Filipović, Kusi (Šarić), Ilić, Stupar.

U narednom kolu Spartak gostuje u Beogradu gde će snage odmeriti sa Crvenom zvezdom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 961
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.