Komentara: 0
Pregleda: 719

Fudbal: „Golubice“ slavile protiv Spartak DOO

17.10.2022. u 12:32h
Izvor: Subotica.com
Spartak je bio neumoljiv protiv Spartaka DOO i upisao pobedu od 7:0. Iako je prvo poluvreme završeno sa minimalnom prednošću šampionki, u nastavku su se raspucale i ubedljivo slavile u okviru 5. kola Superlige.
Fudbal: „Golubice“ slavile protiv Spartak DOO

Utakmica tek što je počela , a Spartak je poveo pogotkom Anastasije Ćirić. Odlično je nadmudrila poslednu liniju rivala i zatresla mrežu Nikolete Praštalo -1:0. Nastavile su svoju dominaciju protiv novajlije u superligaškom društvu, ali do odmora nije bilo više golova.

U drugom delu utakmice iskusnije igračice Spartaka su se raspucale. Violeta Slović je povisila prednost na 2:0 u 48. minutu. Već u sledećem napadu Tijana Filipović je zatresla mrežu Spartak DOO za 3:0. Bolju igru golubice su krunisale sa još četiri pogotka. Milica Šarić se upisala dva puta u listu strelaca, a Filipovićeva i Živana Stupar su pogodile za konačnih 7:0.

Spartak DOO – Spartak 0:7 (0:1)
Ćirić 1', Slović 48', Filipović 52',81', Šarić 77', 85', Stupar 89.

Spartak DOO: Praštalo, Jovanović, Pataki, Gaković (Vujinović), Pandev (Radonjić), Ninković (Miljković), Leškov, Rajić, Jošić (Patrović), Jović, Arsenin (Okuka).

SPartak: Mihajlović, Baka (Šever), Vučković, Kovart (Kusi), Slović, Frajtović, Filipović, Ilić, Stupar, Vlajnić (Golubović), Ćirić (Šarić).

U narednom kolu Spartak dočekuje Crvenu zvezdu na Gradskom stadionu, a Spartak DOO gostuje u Beogradu gde će snage odmeriti sa Zvezdom B.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 719
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.