Komentara: 0
Pregleda: 759

Fudbal: „Golubice“ slavile protiv TSC-a (4:0)

22.05.2023. u 12:37h
Izvor: Subotica.com
Spartak je ubedljivo slavio protiv TSC-a u 5. kolu plejofa Superlige. Razigrane „golubice“ su već u prvom poluvremenu rešile pitanje pobednika stekavši prednost od tri gola, a u nastavku svoju dominaciju krunisale još jednim pogotkom.
Fudbal: „Golubice“ slavile protiv TSC-a (4:0)
Foto: ŽFK "Spartak"

Spartak je bio bolji od starta i već posle pet minuta igre stigao do prednosti pogotkom Marie Stajer. Nisu se gošće olako predavale, zapretile su preko Belovan, ali je Violeta Slović odlično izblokirala njen šut. Posle nekoliko propuštenih prilika Spartak je iz prekida povećao na 2:0. Tijana Filipović je izvela korner, a Slović glavom loptu smestila u mrežu gošći. Na 3:0 povisila je Stajer nadmudrivši po drugi put Vešićevu. Mogle su „golubice“ i do četvrtog gola pre odlaska na odmor kada je Slovićeva uputila šut iz velike daljne, ali je uzdrmala stativu.

U drugom poluvremenu i dalje je Spartak diktirao ritam igre. Imale su Subotičanke nekoliko dobrih šansi, a posebno Tijana Filipović koja je nakon odlične akcije u 51. minutu pogodila stativu. Tačku na novu pobedu stavila je Filipovićeva pogotkom u finišu – 4:0.

Spartak – TSC 4:0 (3:0)
Stajer 5',34', Slović 30', Filipović 89'

Spartak: Kostić (Škandro), Vučković (Gaković), Slović, Frajtović, Hansen, Filipović, Ilić (Uvalin), Pavlović (Gajić), Stupar (Šarić) , Stajer, Ćirić.

TSC: Vešić, Kecman (Božić), Jovanović, Magovčević (Krivokapić), Belovan, Siluši, Marjanović (Ivošević), Đurđevac, Andrić (Vešić), Drobnjak, Vujadinović.

Spartak u poslednjem kolu dočekuje Crvenu zvezdu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 759
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.