Komentara: 0
Pregleda: 878

Fudbal: „Golubice“ slavile protiv Vojvodine, Spartak DOO poražen od Zvezde

27.11.2022. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak je deklasirao Vojvodinu sa 10:1 u okviru 10. kola Superlige, dok je Spartak DOO poražen u Beogradu od Crvene zvezde sa 4:0.
Fudbal: „Golubice“ slavile protiv Vojvodine, Spartak DOO poražen od Zvezde
Foto: ŽFK "Spartak"

„Golubice“ su upisale ubedljiv trijumf protiv Vojvodine – 10:1. Prvi gol u sezoni primio je Spartak u ovoj utakmici, ali je postigao čak 10 i još jednom pokazao neprikosnovenost u domaćem šamponatu.

Igra samo što je počela, a Irena Majstorović je smestila loptu u sopstvenu mrežu i „golubice“ su stigle do prednosti. Vodila se borba na terenu, a onda je Sara Stokić nadmudrila odbranu Subotičanki i poravnala rezultat – 1:1. To je bilo sve što su gošće uspele jer su se „golubice“ razigrale i raspucale. Violeta Slović je donela novu prednost Spartaku, a onda je Živana Stupar sa tri pogotka dovela domaći tim do prednosti od 5:1.

U nastavku meča samo se Spartak pitao na terenu. Nizali su se golovi kao od šale, a Tijana Filipović, Violeta Slović, Jelena Šever i  Anastasija Ćirić su se pobrinule da na kraju utakmice na semaforu piše 10:1 u korist ekipe Borisa Arsića.

 

Fudbal: „Golubice“ slavile protiv Vojvodine, Spartak DOO poražen od Zvezde

Spartak – Vojvodina 10:1 ( 5:1)
Majstorović 1', Slović  28', 88', Stupar 30', 42', 45', Šever 48', Ćirić 56', Filipović 63', 86' - Stokić 8'

Spartak: Mihajlović, Vučković (Baka), Kovart (Ilić), Slović, Frajtović, Štajner (Cvetković), Filipović, Kusi, Šarić(Šever), Stupar, Ćirić (Golubović).

Vojvodina: Đukić, Milošević (Vukašinović), Majstorović, Savić, Stokić, Trbulin, Stojić (Jovanović), Petrović, Plavšić, Trivić (Mijatović).

SPARTAK DOO PORAŽEN OD ZVEZDE

Posle dobrih partija i osvojenih bodova u prethodnim utakmicama Spartak DOO je naišao na neugodnog rivala Crvenu zvezdu i pretrpeo poraz od 4:0. Bolju igru crveno bele su u prvom poluvremenu krunisale pogotkom, a u drugom potvrdile sa još tri.

Posle petnaestak minuta dominantnije igre Crvena zvezda je došla do prednosti pogotkom Kunlej. Imale su domaće igračice još nekoliko prilika, ali su Subotičanke odolele.

U nastavku meča i dalje je Zvezda imala inicijativu. Pokušavale su Subotičanke da nametnu svoj ritam, ali nisu uspevale. Beograđanke u 54. minutu koriste povoljnu priliku i dolaze do prednosti od 2:0 preko Sofije Sremčević. Desetak minuta kasnije nova šansa i povećano vođstvo crveno belih na 3:0. Precizna je bila Kristićeva, a tačku na pobedu od 4:0 stavila je Kunlej.

Crvena zvezda – Spartak DOO 4:0 (1:0)
Kunlej 14', 69', Sremčević 54', Krstić 66'

Crvena zvezda: Eremić, N. Čavić, Šćepanović, Malijar, Kunlej, Krstić, M. Čavić, Matejić (Tenkov), Sremčević, Aranđelović (Milović), Đorđević.

Spartak DOO: Praštalo, Jovanić, Maljković (Radonjić), Pataki, Gajić (Pandev), Uvalin (Leškov), Marković, Rajić, Jošić, Jović (Lekić), Đokić (Arsenin).

U narednom kolu, koje je ujedno i poslednje u jesenjem delu prvenstva, Spartak gostuje ekipi TSC-a, dok Spartak DOO na domaćem terenu dočekuje Slogu iz Zemuna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 878
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.