Komentara: 1
Pregleda: 654

Fudbal: "Golubice" slavile protiv Zvezde B (0:6)

22.11.2021. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka pobedom su okončale jesenji deo prvenstva. „Golubice“ su u 11. kolu Superlige savladale Zvezdu B u Beogradu sa 6:0.
Fudbal: "Golubice" slavile protiv Zvezde B (0:6)

Kako se i očekivalo Subotičanke su lako došle do novog trijumfa. Vesna Milivojević je otvorila seriju sa bele tačke, a Anđela Frajtović i Anastasija Ćirić su se pobrinule da se na pauzu ode uz prednost Spartaka od 3:0. I u nastavku se samo jedan tim pitao na terenu, a Tijana Filipović sa dva gola i Anastasija Ćirić su stavile tačku na pobedu od 6:0 i overu jesenje titule.

Zvezda B – Spartak 0:6 (0:3)
Milivojević 5’ (p), Frajtović 27’, Ćirić 38’, 66’, Filipović 60’,68’

Spartak: Kostić M, Nađ, Slović, Frajtović, Milivojević, Filipović, Golubović, Ilić, Ćirić, Baltrip Rejes (Šarić), Stupar.

Zvezda B: Aleksić, Radenković (Maksimović), Stojaković (Pantović), Milovanović, Nikolić, Marković, Trifunović (Zavišić), Njagul (Radosavljević), Kuburović (Knežević), Paunović (Stanišić).

Fudbal: "Golubice" slavile protiv Zvezde B (0:6)Utakmicom u Beogradu Spartak je okončao prvi deo prvenstva, a nastavak takmičenja je zakazan za februar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 654
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.