Komentara: 2
Pregleda: 1110

Fudbal: „Golubice“ slavile protiv Zvezde, čeka se odluka o tituli

15.05.2024. u 08:54h
Izvor: Subotica.com
Spartak je pobedio Crvenu zvezdu sa 1:0 u okviru 5. kola plejofa Superlige, koje je ujedno bilo i poslednje u šampionatu.
Fudbal: „Golubice“ slavile protiv Zvezde, čeka se odluka o tituli

„Golubice“ su bile bolje svih 90. minuta i zasluženo osvojile nova tri boda, ali odluka o šampionu će biti donesena naknadno. Spartak je svoju dominaciju potvrdio na zelenom terenu, ali titulu neplanski brani za stolom i u narednih nekoliko dana bi trebalo da se zna konačan ishod kada Arbitražini sud u Lozani CAS da konačan odgovor.

U poslednjem meču prvenstvene trke, tačnije u doigravanju Subotičanke su još jednom potvrdile da su najbolji tim u Srbiji, a za gol odluke pobrinula se Tijana Filipović i u 77. minutu sa bele tačke. Uspele su „golubice“ da ostvare važnu pobedu i upišu nova tri boda, a sada se očekuje odlučujući datum ko će podići šampionski pehar.

Crvena zvezda – Spartak 0:1 (0:1)
Filipović 77' (p)

Crvena zvezda: Eremić, N. Čavić, Malijar (Krstić), Žarković, Blagojević, Tenkov, Sremčević,Krajšumović (Šćepanović), Matejić, M. Čavić, Đorđević.

Spartak: Škandro, Vučković (Baka), Belovan, Slović, Vasiliki, Coleman, Vago, Filipović, Ilić, Stupar, Ćirić.

Spartak DOO slavio protiv Sloge

Spartak DOO slavio je sa 4:3 protiv Sloge iz Zemuna. Domaći tim je bio bolji i stekao prednost od dva gola prednosti posle pola sata igregde su bile precizne Olivera Arsenin i Monja Jošić. U završnici prvog dela smanjile su Zemunke.

Nastavak meča doneo je odličnu igru i još četiri pogotka. Sloga je izjednačila preko Kavaje, a potom i preokrenula rezultat sa bele tačke nakon precizno izvedenog udarca od strane Milićeve. Uspela je ekipa trenera Petra Kurćubića da anulira tu prednost iz kaznenog udarca, a precizna je bila Marija Rajić. Pobedu Subotičankama donela je Maša Ninković pogodivši u 80. minutu za konačnih 4:3.

Spartak DOO – Sloga 4:3 (2:1)
Arsenin 13', Jošić 30', Rajić 72' (p), Ninković 80' – Popović 42', Kavaja 62', Milić 67'

Spartak DOO: Praštalo, Maljković, Ninković Cvetković, Rajić, Jošić, Jovanić, Leškov (Radonjić), Jović (Miljković), Arsenin, Đokić.

Sloga: Šipetić, Milanović, Medić,Milić, Batočanin, Stojić (Veličković), Popović, Marković, Kavaja, Ilijazi, Nikolić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 21 čas
Komentara: 2
Pregleda: 1110
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

ženski fudbal

fudbalska superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.