Komentara: 2
Pregleda: 945

Fudbal: "Golubice" slavile u Beogradu protiv Crvene zvezde (1:2)

25.04.2022. u 11:01h
Izvor: Subotica.com
Spartak je slavio u Beogradi protiv Crvene zvezde sa 2:1 u okviru 5. kola plejofa Superlige Srbije. „Golubice“ su još pre nekoliko mečeva overile titulu prvaka, ali i pored toga se nisu opustile i upisale su nova tri boda.
Fudbal: "Golubice" slavile u Beogradu protiv Crvene zvezde (1:2)
Foto: ŽFK "Spartak"

Brzo su Subotičanke stekle prednost i to pogotkom Živane Stupar posle lepe akcije. Nastavili se sa dominantnom igrom i posle vođstva, ali su golovi izostali. Crveno – bele su pokušavale da poravnaju rezultat, međutim rešenja nisu imale posle prvih 45 minuta.

SIGURAN PROLAZ u ČETVRTFINALE KUPA - U sredu je Spartak odigrao utakmicu osmine finala Kupa Srbije sa Radničkim iz Kragujevca.  Subotičanke su bile bolje, trijumfovale sa 8:0 i obezbedile plasman u četvrtfinale najmasovnijeg klupskog takmičenja.

Nastavak meča doneo je još zanimljiviju igru, a viđena su još dva pogotka i to po jedan na obe strane. Vesna milivojević je povećala vođstvo Spartaka u 52. minutu, a onda su igračice Crvene zvezde posle dva minuta pogotkom Mine Čavić smanjile na 2:1 što je i bio konačan rezultat susreta u Beogradu.

Crvena zvezda – Spartak 1:2 (0:1)
M. Čavić 54’- Stupar 7’. Milivojević 52’

Crvena zvezda: Aleksić , N. Čavić, Šćepanović, Žarković (Vorkapić), Majstorović, M. Čavić, Malijar (Milović), Tenkov (Stojanović), Sremčević ( Jestrović), Krstić, Đorđević.

Spartak: Mihajlović, Baka, Slović, Frajtović, Milivojević, Trip, Ćitić, Filipović, Kusi, Ilić, Stupar.

U poslednjem kolu plejofa, koje se igra u petak, Spartak na Gradskom stadionu dočekuje Mašinac iz Niša. Utakmica počinje u 18 časova, a u 20 časova je zakazana dodela trofeja i proslava title prvaka Srbije koju su "golubice“ osvojile po dvanaesti put za redom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 945
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.