Komentara: 0
Pregleda: 1015

Fudbal: "Golubice" slavile u prvom meču polufinala Kupa Srbije

27.05.2021. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
„Golubice“ su sve bliže odbrani duple krune. U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije, Spartak je savladao Crvenu zvezdu u Beogradu sa 2:0. Boljom igrom Subotičanke su stigle do pobedei to sa dva pogotka Keri An Zerfos.
Fudbal: "Golubice" slavile u prvom meču polufinala Kupa Srbije

Spartak je od početka bio tim koji diktira tempo. Iako je na suprotnoj strani imao svog najvećeg rivala, ni jednog trenutka nije poklekao. Subotičanke rešene da i ove sezone osvoje duplu krunu stigle su već u osmom minutu do prednosti golom An Zerfos. Pokušavao je domaći tim da izjednači, ali bezuspešno. Na drugoj strani „golubice“ su stvarale dobre prilike, ali nisu uspele da povećaju prednost pre pauze.

U nastavku nije bilo mnogo iznenađenja. Subotičanke su nastavile u dobrom ritmu i stigle do drugog pogodtka. Ponovo je Zerfos bila precizna i ujedno postavila konačan ishod prve polufinalne utakmice - 0:2.

Crvena zvezda - Spartak 0:2 (0:1)

Crvena zvezda: Petrović, Šćepanović (Milošević), Đorđević, Miladinović, Milović (Mančić), A. Savanović, Tenkov (Pavlović), S. Savanović, Nikolić, Popović, Vasović.

Spartak: Kostić, Nađ, Slović, Frajtović, Zerfos, Fiedler, Filipović, Kusi, Golubović, Šarić, Stupar.

Revanš meč se igra u nedelju od 17 časova na Gradskom stadionu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1015
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.