Komentara: 0
Pregleda: 931

Fudbal: "Golubice" slavile u Zemunu, Spartak DOO nerešeno sa Vojvodinom

31.10.2022. u 13:29h
Izvor: Subotica.com
„Golubice“ su upisale novu pobedu. Slavile su u Zemunu protiv Sloge sa 4:0 u 7. kolu Super lige, dok je Spartak DOO odigrao nerešeno 2:2 sa Vojvodinom.
Fudbal: "Golubice" slavile u Zemunu, Spartak DOO nerešeno sa Vojvodinom
Foto: ŽFK "Spartak"

Spartak je nastavio uspešnu seriju i uknjižio nova tri boda. Ekipa Borisa Arsića savladala je Slogu u Zemunu sa 4:0. Odličnu igru već u prvom delu su krunisale sa dva gola, a u nastavku to i potvrdile.

Dominirale su Subotičanke od samog starta, a posle nekoliko stvorenih prilika najbolji je Alice Kusi pretvorila u prednost od 1:0. Nije mnogo trebalo Tijani Filipović da udvostruči vođstvo „goubica“ – 2:0. Pokušale su igračice Sloge da smanje prednost  Spartaka, ali nisu imale rešenja za sjajnu odbranu.

Drugo poluvreme pripalo je Subotičankama. Violeta Slović je savladala Ljiljanu Gardijan za 3:0, a konačan rezultat postavila je Živana Stupar svojim pogotkom dva minuta pre kraja utakmice – 4:0.   

Sloga – Spartak 0:4 (0:2)
Kusi 29' , Filipović 31', Slović 55', Stupar 88'

Sloga: Gardijan, Babić, Blagojević, Milić (Gajev), Živković, Batočanin, Dabić, Popović, Zlatanović, Trutić, Vuković.

Spartak: Mihajlović, Vučković, Kovart, Slović, Frajtović, Filipović, Kusi (Štajner), Ilić (Cvetković), Stupar, Vlajnić (Sever), Ćirić (Šarić).

SPARTAK I VOJVODINA PO BOD

Spartak DOO i Vojvodina podelili su bodove nakon što su u Subotici odigrali nerešeno 2:2. Gošće su u dva navrata imale prednost,ali se Subotičanke nisu predavale i na kraju su došle do boda.
Vojvodina je bolje otvorila utakmicu i već posle 13. minuta igre stigla do prednosti.  Plavšićeva je nadmudrila odbranu domaćina i dovela Novosađanke do prednosti. Pokušavale su plavo - bele da izjednače ali nisu uspele pre odlaska na odmor.

Drugo poluvreme donelo je bolju igru Spartaka i u 57. minutu izjednačenje.  Markovićeva je pogodila za 1:1. Nije dugo trebalo Vojvidini da se opet raduje. Petrovićeva je savladala Nikoletu Praštalo za 1:2. Zaigrale su Subotičanke još ofanzivnije i u 68. minutu stigle do novog izjednačenja 2:2, a ispostavilo se konačnog rezultata i novog boda.

Spartak DOO – Vojvodina 2:2 (0:1)
Marković 57’, Jošić 68’- Plavšić 13’, Petrović 63’

Spartak DOO:  Praštalo, Jovanić (Leškov) Maljković, Pataki, Uvalin (Jović), Marković, Rajić, Jošić, Arsenin (Đokić).

Vojvodina: Đukić, Kurteš (Jovanović), Milošević, Majstorović, Savić,  Stokić, Stojić, Petrović (Vukašinović), Plavšić.

Spartak u narednom kolu gostuje u Nišu gde će snage odmeriti sa ekipom Mašinca, dok Spartak DOO dočekuje TSC iz Bačke Topole.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 931
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.