Komentara: 0
Pregleda: 719

Fudbal: "Golubice" u derbiju bolje od Mašinca (3:0)

11.10.2021. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u derbiju Superlige Srbije u okviru šestog kola slavio sa 3:0 protiv Mašinca iz Niša. „Golubice“ su kako se i očekivalo stekle prednost već u prvom delu utakmice golovima Slovićeve i Filipovićeve, a u nastavku samo potvrdile da su i dalje neprikosnovene.
Fudbal: "Golubice" u derbiju bolje od Mašinca (3:0)
Foto: ŽFK "Spartak"

Spartak je stigao do prednosti nakon šest minuta igre i to iz slobodnog udarca. Nakon prekršaja  Mendez nad Živanom Stupar dosuđen je slobodan udarac za domaći tim. Violeta Slović je izvela slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora i poslala loptu pod prečku za vođstvo „golubica“. 

Nakon što su Subotičanke povele igra na terenu je bila izjednačena. Napadi su se smenjivali na obe strane, ali golova nije bilo do 23. minuta kada je Tijana Filipović na asistenciju Kusi udvostručila prednost Spartaka  -2:0.

Drugo poluvreme samo što je počelo, a Tijana Filipović je po drugi put savladala Stankovićevu za prednsot Subotičanki od 3:0. Do kraja utakmice su „Golubice“ diktirale igru, stvorile još nekoliko povoljnih prilika, ali ih nisu materijalizovale.

Fudbal: "Golubice" u derbiju bolje od Mašinca (3:0)Gošće za razliku od prvog poluvremena, u nastavku nisu uspele da pariraju u igri Spartaku i bodovi su zasluženo ostali u Subotici.

Spartak – Mašinac 3:0 (2:0)
Slović 6’, Filipović 23’, 46’

Spartak: Kostić, Džekmon (Nađ), Slović, Frajtović, Milivojević, Fiedler, Filipović, Kusi, Ilić (Ćirić), Rejes, Stupar.

Mašinac: V. Stanković, Vučković, Mendez, M. Stanković, Šmit (Ramirez), Krstić (Zlatanović), Vasiljković, Stevanović, Pavlović, Vajlet, Đorđević.

U narednom kolu Spartak gostuje u Zemunu gde će snage odmeriti sa Slogom. Utakmica se igra u subotu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 719
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.