Komentara: 1
Pregleda: 722

Fudbal: „Golubice“ u finalu Kupa Srbije

01.06.2023. u 14:49h
Izvor: Subotica.com
Spartak je na korak do odbrane duple krune. „Golubice“ su u polufinalu kupa Srbije u Kanjižo ubedljivo slavile protiv TSC-a sa 8:1. Sjajnom igrom tim Borisa Arsića je stigao do završnice najmasovnijeg klupskog takmičenja.
Fudbal: „Golubice“ u finalu Kupa Srbije

Od starta su raspoložene Subotičanke imale inicijativu. „Plesale“ su „golubice“ u sjajnom ritmu i posle dva minuta igre stigle do prednosti pogotkom Milice Sarić. Tako su i nastavile i posle prvog dela bile u prednsoti od 4:0.

Drugi deo utakmice, takođe je pripao gošćama. Seriju su nastavile Anđela Marković i Violeta Slović. Počasni pogodat za TSC postigla je Jelena Vujadinović. Tačku na ubedljiv trijumf za plasman u finale su stavile  Šarićeva i Staier – 1:8.

TSC – Spartak 1:8 (0:4)
Vujadinović 58’ – Šarić 2’, 76’, Ćirić 7’, 29’, Staier  40’,78’, Marković 48’, Slović 51’

TSC: A. Vešiđ, Kecman (Kovač), Jovanović (M.Vešić), Magovčević, Belovan, Siluši (Ivošević), Marjanović, Đurđevac (Krivokapić), Andrić (Božić), Drobnjak, Vujadinović.

Spartak: Kostić, Vučković, Slović, Hansen, Frajtović (Tihon), Filipović (Marković), Ilić (Gajić), Pavlović (Gaković), Šarić, Staier, Ćirić (Uvalin).

Spartak se u finalu sastaje sa Crvenom zvezdom, a meč se igra 7. juna (sreda) u Užicu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 722
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.