Komentara: 0
Pregleda: 1275

Fudbal: „Golubice“ u finalu Kupa Srbije, savladana Crvena zvezda u Beogradu (0:1)

30.05.2022. u 10:58h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka plasirale su se u finale Kupa Srbije. „Golubice“ su slavile u Beogradu protiv Crvene zvezde sa 1:0 pogotkom Živane Stupar i tako obezbedile priliku da odbrane duplu krunu.
Fudbal: „Golubice“ u finalu Kupa Srbije, savladana Crvena zvezda u Beogradu (0:1)

Bio je bolji rival na terenu tm Borisa Arsića, ali se ni Crvena zvezda nije predavala. Imale su „golubice“ svoje šanse, ali ih u prvih 45. minuta nisu realizovale.

Nastavak susreta protekao je u još ofanzivnijoj igri Subotičanki, a povoljnu priliku iskoristila je Živana Stupar u 69. minutu i zatresla mrežu crveno – belih. Ispostavilo se da je to i jedini gol viđen na ovom susretu, ali vredan plasmana u finale i novu šansu da se „golubice“ bore za trofej Kupa Srbije.

Crvena zvezda – Spartak 0:1 (0:0)
Stupar 69'

Crvena zvezda: Aleksić, N. Čavić, Žarković (Aranđelović), Majstorović (Jestrović), Krstić (Milović), Malijar (Vorkapić), Tenkov, Sremčević, M. Čavić, Đorđević.

Spartak: Mihajlović, Nađ, Slović, Frajtović, Milivojević, Trip, Ćirić, Filipović, Kusi, Ilić, Stupar.

„Golubice“ će se za trofej boriti sa ekipom Sloge iz Zemuna koja je u polufinalu slavila protiv niškog Mašinca. Finalna utakmica će se igrati u Bačkoj Topoli na TSC areni u petak, 3. juna od 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1275
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.