Komentara: 0
Pregleda: 909

Fudbal: "Golubice" u polufinalu Kupa Srbije

14.05.2021. u 14:33h
Izvor: Subotica.com
„Golubice“ su obezbedile plasman u polufinale Kupa Srbije. Spartak je u Paožarevcu slavio protiv domaćeg tima sa 5:1 i prema očekivanju prošao dalje u borbi za odbranu trofeja najmasovnijeg klupskog takmičenja. Seriju je otvorila Žvana Stupar posle 3 minuta igre, a Filipovićeva je stavlia tačku na ubedljiv trijumf u četvrtfinalu.
Fudbal: "Golubice" u polufinalu Kupa Srbije

Od samog starta Spartak je diktirao ritam. Malo je trebalo „golubicama“ da stignu do prednosti. Živana Stupar je savladala Obradovićevu za 1:0. Vođstvo je udvostručila kapitenka Violeta Slović samo tri minuta kasnije. Alice Kusi je postigla treći gol za Subotičanke, a potom je i Tijana Filipović bila precizna za vođstvo od 4:0 u prvom delu meča.

I u nastavku je Spartak bio bolji. Mogle su „golubice“ i ubedljivije da slave. Slovićeva nije iskoristila penal. Domaći tim je srećnim okolnostima uspeo da smanji prednost gošći. Milica šebek je uputila udarac, lopta je pogodila prečku, a potom se odbila u mrežu – 1:4. Tačku na ubedljiv trijumf stavila je Tijana Filipović svojim drugim pogotkom - 1:5.

Požarevac – Spartak 1:5 (0:4)
Stupar 3’, , Slović 6’, Kusi 14’, Filipović 18’,81’ - Šebek 68’

Požarevac: Obradović,  Đalović (Jovanović),  Trišić, Ševo (Tašković), Dragutinović (Daničić), Matejić, Šebek, Varda, Milanović, Babić, Smiljković.

Spartak: Кostić, Nađ, Slović,  Zerfos, Fiedler, Filipović, Кusi, Golubović, Ilić, Šarić, Stupar.

Rezultati ostali utakmica četvrtfinala Kupa Srbije za žene: Sloga Zemun – Radnički 1923 KG 2:1, Crvena zvezda – Zemun 4:0, Mašinac – Vojvodina 9:7.

Polufinalne utakmice su na programu već u utorak.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 909
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.