Komentara: 0
Pregleda: 710

Fudbal: „Golubice“ ubedljive protiv Spartaka DOO (8:1)

02.10.2023. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak je slavio ubedljivo sa 8:1 protiv Spartak DOO u 5. kolu Superlige Srbije. Iako je Spartak DOO prvi stigao do prednosti preko Monje Jošić, Spartak je izjednačio polovinom prvog dela, a u nastavku naterao rivala još sedam puta da loptu vadi iz mreže.
Fudbal: „Golubice“ ubedljive protiv Spartaka DOO (8:1)
Foto: ŽFK "Spartak"

Tek što je utakmica počela, Jošićeva je nakon udarca iz ugla iskoristila nesmotrenost odbrane šampionki i glavom loptu poslala u gol za radost svog tima. To je bilo sve što je mlađi tim uspeo protiv razigranog Spartaka. Imale su „golubice“ inicijativu, stvorile nekoliko sjajnih prilika. Pavarin je pogodila prečku u 19. minutu, a onda je Živana Stupar donela izjednačenje. Izveden je dobro korner, pred golom protivnika najviša u skoku bila je Stupareva i loptu plasirala iza leđa Nikolete Praštalo.

U drugom poluvremenu Spartak je vrlo brzo preokrenuo  rezultat u svoju korist, a precizna je bila Vago koja se ušetala u kazneni prostor i mudro iskoristila nepažnju rivala za 2:1. Usledila je prav agoleada koju je započela Tijana Filipović, a nastavila Milica Gaković  pogotkom sa dvadesetak metara poslavši loptu pod prečku. Nađa Uvalin je iskoristila dobru priliku u 81. minutu, potom je Živana Stupar po drugi put savladala Praštalovu za 5:1. Do kraja meča precizne su bile Gakovićeva i Filipovićeva za ubedljivih 8:1.

Spartak – Spartak DOO 8:1 (1:1)
Stupar 39', 83', Vago 48', Filipović 72', 89', Gaković 78', 87', Uvalin 81' - Jošić 3'

Spartak: Škandro, Vučković (Gaković), Belovan (Ilić), Makenzi, Ostrem,  Vago, Filipović, Gajić, Šarić (Baka), Stupar, Pavarin (Uvalin).

Spartak DOO: Praštalo, Golubović, Maljković (Miljković), Radulović, Backović, Rajić, Jošić (Ninković), Leškov (Topolski), Jović, Arsenin (Radonjić), Đokić (Bunjevčevi).

U sredu od 17 časova na Gradskom stadionu Spartak igra odloženi meč četvrtog kola protiv Crvene zvezde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 710
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.