Komentara: 0
Pregleda: 984

Fudbal: "Golubice" ubedljive protiv TSC-a (9:1)

15.11.2021. u 10:58h
Izvor: Subotica.com
U okviru 10. kola Superlige, u komšijskom derbiju, Spartak je slavio protiv TSC-a sa 9:1. Pitanje pobednika rešeno je posle prvog dela gde je prednost bila 4:0, u nastavku je domaći tim postigao još pet golova, dok su gošće došle do počasnog pogotka u finišu.
Fudbal: "Golubice" ubedljive protiv TSC-a (9:1)
Foto: ŽFK "Spartak"

Spartak je odlično otvorio utakmicu. Violeta Slović se najbolje snašla u gužvi pred golom TSC-a i prosledila loptu u mrežu za prednost Subotičanki. Odličnom igrom tim Borisa Arsića je stigao i do drugog pogotka, a precizna je bila Tijana Filipović. Kusi je u 34. minutu dovela „golubice“ u vođstvo od 3:0, a samo pet minuta kasnije po drugi put je prevarila Vešićevu za 4:0 i rezultat posle prvog dela utakmice.

U nastavku se i dalje Spartak pitao na terenu. Filipovićeva je sa tri vezana pogotka dovela Spartak u prednos od 7:0. Frajtovićeva je u 70. minutu povećala na 8:0.  Kusi je zatresla po treći put mrežu TSC-a za 9:0, a konačan rezultat  9:1 postavila je Marjanovićava u sudijskoj nadoknadi.

Spartak – TSC 9:1 (4:0)
Slović 2’, Filipović 28’, 50’, 52’, 66’, Kusi 34’, 39’, 86’, Frajtović 70’ - Marjanović 90+2’

Spartak: Kostić (Mihajlović), Džekmon, Nađ, Slović, Frajtović, Milivojević (Golubović), Fiedler, Filipović (Ilić), Kusi, Beltrip Rejes (Ćirić), Stupar.

TSC: Vešić, Drobnjak (Petrović), Knežević, Belovan, Radosavljević (Božić), Marjanović, Ciluš, Trbojević (Ivošević -), Djokić, Jović (Kovač), Jovanović.

Subotičanke čeka još jedna utakmica do kraja prvog dela prvenstva i to u Beogradu gde će 21. novembra odmeriti snage sa "Zvezdom B".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 984
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.