Komentara: 1
Pregleda: 862

Fudbal: "Golubice" ubedljivom pobedom protiv Vojvodine otvorile drugi deo sezone

27.02.2022. u 13:48h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u nastavku sezone startovao ubedljivom pobedom protiv Vojvodine. „Golubice" su savladale gošće iz Novog Sada sa 8:0 u 12. kolu Superlige.
Fudbal: "Golubice" ubedljivom pobedom protiv Vojvodine otvorile drugi deo sezone

Subotičankama je bilo dovoljno uvodnih 10 minuta da zatresu mrežu Vojvodine. Ćirićeva je otvorila seriju, potom je Violeta Slović iz slobodnog udarca udvostručila vođstvo. Bolju i dominantniju igru domaći tim je krunisao trećim golom u finišu prvog dela, a precizna je bila Tijana Filipović - 0:3

I u nastavku se samo jedan tim pitao na terenu, Spartak. Filipovićeva je za minut dva puta savlasala Đukićevu za 5:0. Violeta Slović je u 75. minutu donela novu radost „golubicama". U završnici utakmice Filipovićeva i Ćirićeva su bile precizne za trijumf od 8:0 na startu nove sezone.

Fudbal: "Golubice" ubedljivom pobedom protiv Vojvodine otvorile drugi deo sezoneSpartak – Vojvodina 8:0 (3:0)
Ćirić 11', 87', Slović 25', 75', Filipović 43', 70', 71',84'

Spartak: Mihajlović (Škandro), Baka, Nađ, Slović, Frajtović, Milivojević, Ćirić, Filipović, Kusi, Ilić, Stupar (Golubović).

Vojvodina: Đukić, Medić, Milošević, Trbulin, Krivokapić, Petrović, Plavšić,  Beronja, N. Vuksanović, Trivić, A. Vuksanović (Stokić).

Spartak u narednom kolu gostuje u Nišu ekipi Mašinca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 862
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.