Komentara: 2
Pregleda: 1237

Fudbal: "Golubovi" ubedljivi u Šapcu

31.08.2020. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv ove sezone igra izvanredno, a to su potvrdili i na utakmici u Šapcu gde su deklasirali Mačvu sa 4:0. Raspoloženi Subotičani su odličnom igrom i golovima Nikolića, Tufegdžića i Marčića stigli do nova tri boda.
Fudbal: "Golubovi" ubedljivi u Šapcu

Fudbaleri Spartaka slavili su i u Šapcu. Pobedili su Mačvu sa 4:0 golovima Nemanje Nikolića koji je dva puta savladao Gordića, Lazara Tufegdžića i Milana Marčića u okviru šestog kola Linglong Superlige Srbije.

Do prvog gola se čekalo pola sata, a onda je Nikolić otključao odbranu Šapčana i serija golova je usledila. Na 2:0 Nmenaja Nikolić je povisio rezultat, a Lazar Tufegdžić pre odlaska na odmor povećao prednost „goluova“ -3:0.

I u nastavku se Spartak na terenu pitao. Iako su domaći igrač i pokušali da se suprotstave Subotičanima nisu uspeli ni da ublaže poraz. Dva puta se zatresla mreža „golubiva“, ali oba puta iz ofsajta, pa promene rezultata nije bilo. Tačku na još jednu ubedljivu pobedu od početka sezone stavio je Milan Marčić.

Mačva – Spartak ŽK 0:4 (0:3)
Nikolić 30’,36’, Tufegdžić 43’, Marčić 58’

Mačva: Gordić, Pejović, Ivić (Obrovac), Marković (Ortiz), Dabić (Tripković), Mijailović, Dukić, Zukanović, Ristivojević, Adamović (Šušnjar), Knežević (Božić).

Spartak: Dujmović, Šimura, Ivančević, Tekijaški, Srećković (Vujanović), Milošević, Dunđerski, Nikolić (Baić), Savković (Bijelović), Tufegdžić, Marči (Vidaković).

Učinak ostvaren do sada pozicionirao je tim Vladimira Gaćinovića na drugu poziciju odmah iza Crvene zvezde nakon šes odigranih utakmica. Subotičani su do sada ostvarili sve pobede, a jedini poraz su pretrpeli upravo od aktuelnog šampiona.

Sledi prvenstvena pauza zbog obaveza reprezentacije, a potom Spartak igra dve utakmice za redom na svom terenu. Prvo će ugostiti Novi Pazar 12. septembra, a nedelju dana kasnije novosadski Proleter.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1237
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.