Komentara: 3
Pregleda: 2643
Foto

Fudbal: Mirovale mreže na meču Spartaka i Čukaričkog

22.10.2017. u 13:03h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv remizirao je sa Čukaričkim u 14. kolu Superlige Srbije. Duel plavo-belih i crno-belih završen je rezultatom 0:0. U narednom kolu Spartak gostuje Radniku u Surdulici, a pre toga će, u sredu, odigrati zaostali meč protiv vicešampiona Srbije, ekipe Crvene zvezde.
Fudbal: Mirovale mreže na meču Spartaka i Čukaričkog

U osmom minutu Nikolić je prekinuo nadmudrivanje na sredini terena, uposlio Savkovića koji je hitro prošao po levoj strani, uputio centaršut, ali je to bilo prejako da Čečarić uspešno završi akciju Spartaka. Na drugoj stranu zapretio je Drinčić posle kornera, Ostojić je dobro intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

Gosti su se našli u prilici za vođstvo. Bogosavac je pronašao usamljenog Docića u šesnaestercu Subotičana, na sreću on je bio neprecizan i glavom loptu poslao pored gola. Polovinom prvog dela Stojković je nadmudrio odbranu Brđana, ostavio nekoliko protivničkih igrača iza sebe,  šutirao je silovito lopta je za malo prošla iznad prečke.  

Nastavak utakmice doneo je dinamičniju igru na terenu u Subotici.  Čukarički je prvi zapretio, ali Mićin je slabo šutirao i lopta je završila u naručju Ostojića.  Na drugoj strani u idealnoj prilici našao se Ivanović, Kirovski je loptu izbacio u korner. Docić je mogao  Brđanima da donese prednost, ipak Ostojić se još jednom istakao dobrom intervencijom.  Noboru Šimura iskoristio je svoju priliku, umakao odbrani gostiju, ali je njihov čuvar mreže bio na visini zadatka.

Fudbal: Mirovale mreže na meču Spartaka i Čukaričkog

PODRŠKA MUDRINSKOM - Ognjen Mudrinski koji je odsutan sa terena zbog povrede, ispratio je meč između bivšeg i sadašnjeg kluba sa tribina. Subotičani nisu zaboravili najboljeg strelca prošle sezone. Dočekali su ga transparentom koji su pre početka utakmice izneli njegovi saigrači oba tima.

Pokušavali su igrači Čukaričkog iz daljine da ugroze gol Spartaka, nisu pronašli rešenje za to, kao što ni Subotičani nisu uspeli svoje ideje da sprovedu u delo ispred gola Beograđana. Andrija Vukčević samo što je ušao na teren umesto Nikolića našao se u prilici da postigne vodeći pogodak za Golubove, Puškarić  i Kopitović su ga sprečili u tome.

Završnicu meča obeležile su izuzetne šanse gostujućeg tima, ali i dobre intervencije Miloša Ostojića ispred gola Spartaka.

Fudbal: Mirovale mreže na meču Spartaka i Čukaričkog

Nenad Adamović se u dva navrata našao sam pred Ostojićem, golman Subotičana je oba puta bio uspešniji. U 90. minutu sudija Grujić isključio je Nenada Lalatovića zbog navodnog prigovora, posle stopostotne prilike Brđana koju je sprečio Namanja Ćalasan u poslednjem trenutku.

Spartak  ŽK – Čukarički 0:0

Spartak: Ostojić, Stojković, Kerkez, Ćalasan, Hajdin, Jočić (Glavčić), Šimura, Čečarić (Torbica), Ivanović, Savković, Nikolić (Vukčević)

Čukarički: Kirovski, P. Jovanović , Kopitović ,Puškarić, Bogosavac , Drinčić, Docić, Ovusu, Kajević , Mićin (Milojević), S. Jovanović , Adamović

Spartak naredni meč igra u sredu protiv Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. U pitanju je zaostali meč 9. kola Superlige, a zatim sledi još dalje putovanje, u Surdulicu, na duel sa Radnikom.

Fudbal: Mirovale mreže na meču Spartaka i Čukaričkog

Posle nekompletnog 14. kola, Spartak sa utakmicom manje zauzima 5. poziciju sa 26 osvojenih bodova i na pragu je obaranja klubskog rekorda po broju osvojenih bodova u jednoj polusezoni. Prva je i dalje ekipa Crvene zvezde koja beži od prvog narednog protivnika 3 boda, a ima i dva meča manje.

Fudbal: Mirovale mreže na meču Spartaka i Čukaričkog

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički Fudbal: Spartak - Čukarički
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2643
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.