Komentara: 4
Pregleda: 1605

Fudbal: Mirovale mreže nakon duela Spartaka i TSC-a

27.08.2022. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
U komšijskom derbiju Spartaka i TSC-a nije bilo pobednika, nisu se čak ni tresle mreže. Obe ekipe su prikazale veliku borbenost. Gosti su imali nekoliko izglednih prilika, viđene su i dve dobre šanse domaćeg tima, ali su golovi izostali. U osvajanju boda za Spartak posebno se istakao golman Filip Manojlović sjajnim intervencijama.
Fudbal: Mirovale mreže nakon duela Spartaka i TSC-a
Foto: Mikiko Ishikawa

U prvom poluvremenu gosti su imali veću terensku inicijativu, ali bez ozbiljne pretnje po golmana Manojlovića osim u 11. minutu gde se istakao Spartakov čuvar mreže. Saša Jovanović je na sredini terena oduzeo loptu, uputio pas do Ivana Milosavljevića, a on umakao brzo odbrani Subotičana i našao se sam pred Manojlovićem. Golman Spartaka uspeo je da izblokira njegov šut i loptu pošalje u korner.

Subotičani su tek u 36. minutu prvi put zapretili. Janko Tumbasević je posle greške uspeo da povrati loptu u posed, prosledio je do Šimure, a on s desne strane centrirao Luki Bijeloviću koji je sa desetak metara šalje pored stative.  

SREĆKOVIĆ U KLUBU "100" - Nikola Srećković je upisao svoj stoti nastup u dresu Spartaka, tim povodom pred početak utakmice sa TSC-om predsednik subotičkog superligaša Nikola Simović uručio mu je uramljen dres sa brojem 100.

Drugo poluvreme samo što je počelo, TSC je stvorio ponovo idealnu priliku. Saša Jovanović se našao  sam  oči u oči sa Filipom Manojlovićem, ali se golman Spartaka i ovog puta istakao i sačuvao mirnu mrežu. U 69. minutu gosti su stvorili novu priliku. Posle odličnog pasa Cvetkovića, Jovanović je proigrao Ratkova pred golom Spartaka, ali je nameru mladog napadača Bačkotopolčana pročitao Manojlović.

Fudbal: Mirovale mreže nakon duela Spartaka i TSC-aMarko Obradović izmamio je uzdahe publike u 71. minutu kada je uputio udarac iskosa s desne strane, lopta je završila iznad prečke. Luka Bijelović je pokušao da iznenadi Filipovića udarcem iz daljine, nije uspeoda iznenadi iskusnog golmana TSC-a i mreže su ostale mirne

Spartak – TSC 0:0

Spartak: Manojlović, Šimura, Filipović, Bogićević, Vitorović (Mitrović), Tumbasević (Šćepanović), Stanić (Đurasović), Bijelović (Bosić), Todoroski, Srećković, Obradović.

TSC: Filipović, Cvetković, Stojković, Stojić, Ćalušić, Petrović, Tomanović, Đakovac, Jovanović (Mirčevski), Milosavljević (Vukić), Ratkov (Stanojlović).

Fudbal: Mirovale mreže nakon duela Spartaka i TSC-aSpartak u narednom, vanrednom, kolu gostuje u Novom Pazaru, ekipi koju sa klupe vodi bivši trener „golubova““ Vladimir Gaćinović i koja ove sezone igra odlično. Utakmica je na programu u utorak, 30. avgusta od 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1605
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.