Komentara: 2
Pregleda: 7363

Fudbal: Najskuplje karte za najvernije navijače

23.07.2011. u 17:33h
Izvor: Grad Subotica portal
Fudbal: Najskuplje karte za najvernije navijače

Kako najavljuju iz FK Spartak Zlatibor voda, od nove sezone će i Blue Marines morati da plaćaju ulaz na tribinu, i to skuplje od drugih.

Grupa najvernijih, koji po svakom vremenu i nevremenu, ne štedi grla i dlanove da stvori kakvu takvu atmosferu, 20 godina je za uzvrat imala otvorenu kapiju severne tribine. Desetkovani apsurdnom navijačkom podelom u gradu, uspelo je  da ostane na šipki, njih nekoliko desetina.

Na svu muku, klub za koga žive, traži im mesečnu članarinu od 500 din. Ako znamo da je ulaznica za tu tribinu 150 dinara, a da se mesečno kod kuće igra nekad 2 a nekad 3 utakmice, jasno je kao dan da su u upravi teško potcenili pamet svojih navijača.  Na sve to, nude im i polusezonsku pretplatu za 2000 dinara. Dakle, za 7 ili 8 utakmica, što izađe još skuplje nego mesečna pretplata.

Težak faul koji odaje nedostatak sluha za marketing i želju da se publika vrati na stadion. Prihodi od ulaznica su krajnje simbolični u odnosu na sav novac koji se vrti oko kluba. Da se potpuno otvore kapije na svim utakmicama sem protiv „večitih“, ne bi se ni osetilo. Ovako, ostaje žaljenje što izostaje šira propagandna akcija za vraćanje na tribine, jer to vredi svima.

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 7363
Povezane teme

fudbalski klub spartak

marinci

blue marines

navijači spartaka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.