Komentara: 0
Pregleda: 956

Fudbal: Nova tri boda "golubica" sa gostovanja u Požarevcu (0:2)

31.08.2020. u 12:50h
Izvor: Subotica.com
Spartak je nastavio svoju pobedničku seriju. Golovima Aline Bake i Tijane Matić Subotičanke su savladale Požarevac na njihovom terenu sa 2:0 .
Fudbal: Nova tri boda "golubica" sa gostovanja u Požarevcu (0:2)
Foto: Arhiva

Subotičanke su se vratile iz Požarevca sa tri osvojena boda. Tim Borisa Arsića slavio je protiv domaćina sa 2:0 u četvrtom kolu Superlige Srbije. Iako su se Požarevljanke dobro suprotstavile „golubicama“, pobednik se nije dovodio u pitanje, a za to su se pobrinule Baka i Matićeva.

U prvom delu su se domaće igračice dobro suprotstavile šampionkama, ali nisu uspele da sačuvaju svoju mrežu. Alina Baka je u finišu prvog poluvremena uputila silovit šut iz velike daljine, gotovo sa četrdesetak metara, Obradovićeva je uspela da uhvati loptu u naručje, ali je i unela sam u gol jer je stajala na samoj gol liniji. Mogle su Požarevljanke sa smanje prednost, ali je počušaj Ševe zaustavila Kostićeva.

U nastavku utakmice Spartak je udvostručio prednost. Matićeva se probila po levoj strani i olako loptu plasirala u dalji ugao za 0:2. Nastavile su Subotičanke atake na gol Požarevca, ali su domaće igračice uspešno postavile ofsajd zamke, te promena rezultata nije bila. Bodovi su zasluženo pripali Spartaku.

Požarevac – Spartak 0:2 (0:1)
Baka 22’, Matić 62’

Požarevac; Obradović, Tašković, Daničić, Jovanović, Arsenijević (Đalović), Mićić, Ševo (Nešić), Matijević, Dragutinović, Kuhut, Trutić.

Spartak: Kostić, Baka (Tanasković), Nađ, Vajda, Slović, Milivojević, Filipović, Ilić, Matić, Stupar, Ćirić (Obradović)

U narednom kolu Spartak dočekuje Radnički iz Kragujevca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 956
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.