Komentara: 6
Pregleda: 1278

Fudbal: Novi poraz Bačke 1901, Hajduk ubedljiv u Kuli

22.03.2021. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 u nastavku prvenstva samo nižu poraze. Nakon izgubljenih bodova na dva gostovanja i domaćem terenu, Subotičani su se i iz Kule vratili bez bodova.
Fudbal: Novi poraz Bačke 1901, Hajduk ubedljiv u Kuli

Bačka 1901 poražena je u Kuli od Hajduka sa 3:0 u 23. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina. Boljom igrom domaćin je stigao do bodova.

Hajduk je dobro počeo utakmicu. U više navrata zapretio, ali se na gol čekalo do 34. minuta. Vujošević je centrirao, lopta je pogodila Anđića i završila u mreži Bačke -1:0.

U nastavku su Kuljani postigli još dva gola. Manojlović  je bio precizan iz slobodnog udarca. Mogli su domaći igrači i do trećeg gola, ali je Stajković dobro intervenisao. Sudija je dosudio kazneni udarac za Hajduk nakon što je Bjedov načinio prekršaj nad Matijevićem. Napadač domaćina je šutirao, Stajković odbranio. Ipak su Kuljani stigli do trećeg gola u 70. minutu. Šušnjar je uputio udarac ka golu Bačke, lopta je pogodila u ruku nekog od igrača, a domaći tim dobio priliku da sa bele tačke zatrese mrežu Subotičana. Vuković je bio siguran i postavio konačnih 3:0.

Hajduk – Bačka 1901 3:0 (1:0)
Anđić 34’ (ag), Matijević 49’, Vuković 70’ (p)

Hajduk: Drinčić, Vuković, Slijepčević, Šušnjar (Vujović), Matijević, B. Manojlović, Lađarak, Rajkovača, M.Manojlović (Božović), Masalušić, Vujošević (Arežina).

Bačka: Stajković, Đurović, Bjedov, Mezei, Šljivančanin (Hadžimušović), Anđić, Kostić, Glišović (Provči), Ćulibrk, Kežman (Simić), Krmar (Malenčić).

U narednom kolu Bačka 1901 dočekuje Dunav.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 1278
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.