Komentara: 0
Pregleda: 965

Fudbal: Raspucane "golubice" dvanaest puta sprovele loptu u protivničku mrežu

09.11.2020. u 11:13h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka su uknjižile novu pobedu u domaćem šampionatu. „Golubice“ su u Lazarevcu slavile protiv Kolubare sa ubedljivih 12:1.
Fudbal: Raspucane "golubice" dvanaest puta sprovele loptu u protivničku mrežu
Foto: ŽFK "Spartak"

Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka slavile su sa ubedljivih 12:1 u Lazarevcu protiv Kolubare u 12. kolu Superlige Srbije. Raspucane golubice“ bile su nemilosrdne prema domaćinu u već u prvom poluvremenu povele sa 5:0.

Seriju u Lazarevcu otvorila je Oršoja Vajda, da bi Milivojevićeva, Đirićeva i Filipovićeva do isteka prvog dela dovele Subotičanke do prednosti od 5:0. Domaći tim se ništa nije pitao, dok su  „golubice“ još jednom potvrdile dominaciju. U nastavku meča Spartak je postigao još pet golova, dok je počasni pogodat za Lazarevčanke postigla Lazarevićeva.  

Kolubara  - Spartak 1:12 (0:5)
Lazarević 62’ – Vajda 12’, Milivojević 15’, Ćirić  29’,31, Filipović 37’, 64’, 89’, Matić 47’, 58’, 86’, Diović 52’, Dejvis 82’.

Kolubara: Milojević, Radovanović, Milošević (Osmani), Tešić, Teodosijević, Đilas, Jovanović, Milinović, Krunić, Lazarević, Ristić (Kostić).

Spartak: Kostić (Mihajlović), Baka (Ilić), Vajda (Obradović), Slović, Heslin, Milivojević (Dejvis), Filipović, Golubović, Pavlović, Matić, Ćirić (Tanasković).

U narednom kolu Spartak dočekuje Požarevac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 965
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.