Komentara: 1
Pregleda: 1257

Fudbal: Spartak dočekuje Novi Pazar

11.09.2020. u 19:03h
Izvor: Subotica.com
Nakon prvenstvene pauze nastavlja se bitka za bodove. Spartak Ždrepčeva krv dočekuje ekipu Novog Pazara koja je na startu priredila iznenađenje i savladala Partizan, pa je ne treba potceniti bez obzira na trenutni plasman. Utakmica se igra sutra od 17 časova i dalje bez prisustva publike.
Fudbal: Spartak dočekuje Novi Pazar

Spartak Ždrepčeva krv sutra dočekuje Novi Pazar u okviru osmog kola Linglong Superlige Srbije. Pazarci su se ove sezone vratili u najviši rang i na startu priredili iznenađenje pobedivši Partizan. Oprezni su u tabora subotičkog superligaša pred duel sa novajlijom, ali se nadaju nastavak uspešnog niza.

- Ovu dvonedeljnu pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način. Imali smo adekvatan oporavk, ali i radili kvalitetno kako bi nastavlili tamo gde smo stali – kaže Vladimir Buač, asistent šefa struke Spartaka.

Trenutni plasman na tabeli daje uloga favorita „golubovima“, ali u redovima plavo – belih na to negledaju tako.

- Kada se osvrnemo na tabelu, na kojoj je Spartak visoko rangiran  na drugo mesto, a naš rival je u donjem delu, mnogi bi ovu utakmicu okarakterisali kao da je unapred dobijena, ali ne i mi jer je upavo u tome zamka u koju ne smemo da upadnemo – upozorava Buač i ističe: -  Pazar je uspeo da pobedi Partizan,  igra izuzetno dobro, iz dana u da se pojačava i u mnogim utakmicama je zaslužio više nego što je uspeo osvojiti bodova. Zato moramo biti veoma oprezni. Činjenica da mi imamo šest izuzetno dobrih utakmica iza sebe, kako rezultatski, tako i veoma visok kvalitet igre. Podigli smo lestvicu i više ne sme biti spuštanja. Iako smo najmlađa ekipa u ligi, naši igrači su zreli, a svi zajedno smo dosta ambiciozni, ne samo kada je reč o ovoj utakmici, nego u kompletnom prvenstvu. Ta motivisanost, glad i želja za uspehom, nečim višim su nešto što nas drži i dalje u vrhu. Ono što nas ne sme popustiti ni u ovoj utakmici ako želimo novi trijumf. Verujem da se to neće desiti i  da će bodovi ostati u Subotici.

Lazar Tufegdžić najbolji strelac i asistent Spartaka pred okršaj s Pazarcima poručuje:

- Dolazi nam u goste Novi Pazar koji će posle ove pauze sigurno biti motivisan kao i mi da pokaže svoju najbolju igru. Imali su dve nedelje da se pripreme za nas, da vide naše slabosti i prednosti,  tako da očekujem tešku utakmicu gde mi  moramo da potvrdimo ulogu favorita i nastavimo pružati partije kakve smo prikazali u prethodnih šest kola. Radili smo dobro, uspeli smo i da se odmorimo i s nestpljenjem čekamo duel s još jednim novajlijom u ligi. Potrudićemo se da i ovaj meč bude zanimljiv, ali i da nastavimo u pobedničkom ritmu - kaže Tufegdžić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1257

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.