Komentara: 4
Pregleda: 1192

Fudbal: Spartak dočekuje Radnik na startu prolećnog dela prvenstva

13.02.2022. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Nakon dva meseca pauze nastavlja se prvenstvena trka u Superligi. Spartak u okviru 22. kola na Gradkom stadionu sutra (ponedeljak) od 13 časova igra protiv Radnika iz Surdulice.
Fudbal: Spartak dočekuje Radnik na startu prolećnog dela prvenstva

I pored mnogobrojnih faktora koji su uticali na isplaniran rad u pripremnom periodu i kadrovskih promena u redovima ekipe Vladimira Gaćinovića vlada optimizam i nadaju se dobrom rezultatu na prolećnoj premijeri protiv Surduličana.

- Prva utakmica u nastavku prvenstva uvek ima specifičnu težinu iz više razloga, kao što je važnosti bodova, prestiža, atmosfere za dalji rad, nastavka prvenstva, a osim toga i nepoznanica koje nas očekuju. Pre svega mislim na nas, jer je tokom prelaznog roka bilo dosta promena u rosteru. Mnog igrača je otišlo, došli su novi. Dosta igrača se vraćalo iz povreda, nakon preležane korone i ni jednu pripremnu utakmicu nismo odigrali u kompletnom sastavu. Uvek je nedostajalo četiri pet igrača, ali  smo to iskoristili i dali šansu mlađima koje smo vodili. S druge strane i protivnik je nepoznanica, doveo je nekoliko novih igrača i u odnosu na prvi deo prvenstva nešto drugačiji tim. Radnik je  iskusna ekipa koja igra tvrdo i organizovano i sigurno  da će kao i uvek i ova utakmica biti teška.  Sigurno da dosta toga zavisi od nas i načina na koji ćemo ući u meč, a ja se nadam najboljem  iz razloga što na prijateljskim nismo blistali iz objektivnih i subjektivnih razloga. Očekujem da ćemo biti u odličnom ritmu onako kako Spartak i obično bude i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat  – kaže šef struke Spartaka.

Povrede, koronavirus pratili su „golubove“ tokom pripremnog perioda, ali je tome došao kraj i gotovo svi igrači su na raspolaganju za susret sa Radnikom.

- Što se tiče kadrovske situacije većinaigrača se vratila posle povreda,  jedino nećemo moći da računamo na Todoroskog koji je ostao u Antaliji jer je još uvek pozitivan na koronu i Đrasovića koji ima kartone. Ostali su svi spremni za nove izazove – dodaje strateg Subotičana.

Miša Dubljanić, golman Spartaka, veliki je optimista pre prolećnu premijeru „golubova“ i duel sa Radnikom.

- Očekuje nas teška utakmica, a samim tim što je prvo kolo u nastavku svi znamo koliko je nezgodno i neizvesno. Mi smo spremni i verujem da ćemo ostvariti dobar rezultat, a to je pobeda u ovom meču na prolećnoj premijeri – rekao je Dubljanić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1192

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

vladimir gaćinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.