Komentara: 3
Pregleda: 1480

Fudbal: Spartak dočekuje Železničar u nedelju

12.08.2023. u 20:11h
Izvor: Subotica.com
Pred fudbalerima Spartaka novi je izazov, a u goste im u okviru trećeg kola Superlige Srbije dolazi Železničar iz Pančeva. Utakmica na Gradskom stadionu počinje sutra (nedelja) od 21 čas.
Fudbal: Spartak dočekuje Železničar u nedelju

S obzirom da su „golubovi“ u prošlom kolu pretrpeli neugodan poraz u Nišu od Radnika sutra im je prilika da se iskupe za izgubljene bodove i obraduju svoje navijače. Aleksandar Keržakov, strateg subotičkog superligaša, očekuje dobru igru i povoljan rezultat.

- Predstoji nam druga utakmica na domaćem ternu, a treća u sezoni. Na prethodna dva meča nisu bila po  kvalitetu onako kako smo mi želeli. Nadam se da ćemo u predstojećem okršaju biti mnogo bolji. Igramo protiv odlične ekipe Železničara koja dobro igra u odbrani. U svom sastavu imaju dosta iskusnih fudbalera. Neće nam biti lakoo, ali cilj je da ostvarimo dobar rezultat – kaže Keržakov, šef struke Spartaka.

Pozvao je Keržakov sve simpatizere plavo – belih da ih podrže kako bi upisali nove bodove.

- Nadam se da će doći dosta navijača i na ovu utakmicu jer nam to znači, a mi ćemo se potruditi da odigramo što bolje kako bi ih obradovali – poručio je Aleksandar Keržakov.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 4 dana
Komentara: 3
Pregleda: 1480
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.