Komentara: 1
Pregleda: 2154

Fudbal: Spartak doveo golmana iz Rusije

11.10.2020. u 13:41h
Izvor: Subotica.com
U redove Spartaka stigao mladi golman iz Rusije. Devetnaestogodišnji Andrej Sorokin potpisao ugovor na tri godine.
Fudbal: Spartak doveo golmana iz Rusije

Poslednjih dana letnjeg prelaznog roka, koji je ove godine malo duže trajao zbog trenutne situacije i korona virusa, rukovodstvo Spartak Ždrepčeve krvi je dovelo devetnaestogodišnjeg golmana iz Rusije.  Andrej Sorokin Evgenjevič  potpisao je trogodišnji ugovor sa subotičkim superligašem, a Ljubiša Dunđerski, sportski direktor subotičkog superligaša i Vladimir Buač, asistent šefa struke, u ulozi prevodioca predstavili su novg člana plavo – belog jata.

Fudbal: Spartak doveo golmana iz Rusije- Nastavili smo tradiciju dovođenja mladih golmana u Spartak. Ovog puta smo angažovali Andreja Sorokina, golmana rođenog 2001. godine koji dolazi iz Arsenala iz Tule. Došao je pre desetag dana na probu i odlučili smo da ostane i potpiše ugovor. Nadam se da ćemo za godinu dve da ga vratimo odakle je došao za jedan dobar transfer – rekao je Dunđerski.

Sorokin je ponikao u akademiji Krasnodara, a do sada je nosio dres  Dinama, Akademije, Biologa iz Novokubanska, a poslednji klub za koji je nastupa je Arsenal Tula odakle je i stigao na sever Bačke.

- Veoma mi je drago što sam došao u Srbiju, Suboticu gde su me svi dobro dočekali. Treneri su veoma profesionalni, odlično se radi i vareujem da ću uz ovakav rad brzo napredovati i dostići nivo na kojem želim da budem – kaže Sorkin.

Fudbal: Spartak doveo golmana iz Rusije

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2154
Povezane teme

fudbalski klub spartak

ljubiša dunđerski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.