Komentara: 0
Pregleda: 727

Fudbal: Spartak i Radnik odigrali nerešeno

20.05.2024. u 08:36h
Izvor: Subotica.com
Spartak i Radnik su odigrali 0:0 u Sudrulici u 6. kolu plejauta Superlige. Pretposlednji meč u ovoj sezoni nije imao poseban ulog s obzirom da su Surduličani poslednji na tabeli i da se sele u niži rang, dok su „golubovi“ već osigurali svoj status u eliti.
Fudbal: Spartak i Radnik odigrali nerešeno

U prvom poluvremenu za nijansu su domaćini bili bolji i uspeli da stvore jednu šansu, ali je nisu realizovali. U drugom poluvremenu Spartak je diktirao tempo igre. Imali su Subotičani dve prilike da zatresu mrežu Radnika, ali je Ranđelović dobro intervenisao i na kraju su bodovi podeljeni. 

Radnik – Spartak 0:0

Radnik: Ranđelović, Stojanović, Hajdarević (Tomašević), Vranjanin (Milićević), Čumić (Šovšić), Bogdanović (Stojković), Oreščanin, Jović (Kunić), Kadijević, Gašić, Anđelković.

Spartak: Dulić, Bogićević, Tošeski (Ubiparip), A. S. Đurasović, Ćalasan, Babić (Tomović), Atule (Mijić), Krsmanović (Prijović), Kerkez, Dunđerski (Stanojev).

U poslednjem kolu plejauta Spartak dočekuje IMT. Utakmica se igra u subotu, 25. maja na Gradskom stadionu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 727
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.