Komentara: 4
Pregleda: 1352

Fudbal: Spartak i Zlatibor igrali nerešeno u Užicu

07.02.2021. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak je na premijeri prolećnog dela osvojio bod. Golom Lazara Tufegdžića, Subotičani su u Užicu remizirali sa Zlatiborom.
Fudbal: Spartak i Zlatibor igrali nerešeno u Užicu

Fudbaleri Spartaka u 20. kolu Linglong Superlige Srbije na gostovanju u Užicu upisali su bod. Odigrali su nerešeno protiv Zlatibora 1:1. Iako su „golubovi“ odmah na početku poveli golom Lazara Tufegdžića, nisu iskoristili više nijednu šansu, a domaćin je to kaznio u završnici i na kraju svaka ekipa je iz duela uzela po bod.

Od početka se igralo otvoreno, a najbolju priliku iskoristio je Lazar Tufegdžić u 4. minutu i zatresao mrežu Zlatiboraca. Imali su Subotičani još nekoliko izglednih šansi, ali se ni domaći tim nije predavao. Mogli su igrači Zlatibora u završnici prvog dela da izjednače, na sreću Spartaka bili su neprecizni pa se na odmor otišlo uz minimalnu prednost Subotičana.

Nastavak utakmice protekao  je u izjednačenoj igri. Priliku da duplira prednost imao je Spartak sa 11 metara u drugom minutu nastavka, ali Milošević je bio neprecizan - lopta je otišla visoko preko gola.

Borba se vodila do samog kraja. Imali su i jedni i drugi dobre prilike, ali je falila mirnoća u završnici. Ipak u samom finišu meča rezervista Zlatiboraca Stefan Vukić je rešio sve dileme. Prevario je odbranu Spartaka u 85. minutu i poravnao rezultat za konačnih 1:1.

Zlatibor – Spartak 1:1 (0:1)
Vukić 85’ -Tufegdžić 4’,

Zlatibor: Čubraković, Jezdimirović, Sević, Dašić (Maletić), Milenković (Silva), Nikolić, Miloradović (Plavšić), Marković (Vukić), Momčilović, Janjić, Krstić.

Spartak: Dujmović, Dunđerski, Tekijaški, Vidović, Milošević, Marčić, Šimura, Jovanović (Savković), Tufegdžić, Srećković (Vidaković), Furtula.

U narednom kolu Spartak na svom terenu dočekuje ekipu OFK Bačke iz Bačke Palanke. Utakmica se igra u subotu, 13. februara, bez prisustva publike.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1352
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.