Komentara: 3
Pregleda: 2229

Fudbal: Spartak na startu sezone dočekuje IMT, predstavljeni novi igrači

28.07.2023. u 23:45h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka sutra od 18 i 55 na Gradskom stadionu igraju utakmicu prvog kola Superlige Srbije. Protivnik „golubovima“ biće ekipa IMT-a iz Beograda.
Fudbal: Spartak na startu sezone dočekuje IMT, predstavljeni novi igrači

Subotičani predvođeni novim šefom struke spremni su za predstojeće izazove i žetvu bodova. Uz veliko poštovanje prema novajlijama u eliti,  u taboru plavo – belih veruju da će pred svojim navijačima dobro otvoriti šampionat i upisati bodove.

-    Nadam se da će šampionat biti vrlo srećan i uspešan za nas – kaže Aleksandar KeržakovProtivnika sa kojim se sastajemo u prvom kolu poznajemo. Igrali smo sa IMT-om utakmicu u pripremnom periodu. To je ekipa koja ima dobre individualce, odlično igraju u napadu. Na tom meču mi smo imali malih problema, ali mislim da će prvenstvena utakmica biti dosta dobra i zanimljiva, a na kraju srećna po nas.

U novu sezonu Spartak ulazi sa novim trenerom uz dosta izmenjen igrački kadar. Tokom pripremnog perioda i prikazanog na terenu jasno je da će pod palicom Keržakova klub sa severa Bačke formacijski i taktički drugačije igrati  nego do sada. Ko će se od igrača naći u startnoj postavi još uvek je neizvesno jer za tim podjednako konkurišu svi.   

- Velika je čar u isčekivanju početka prvenstva i prve utakmice podjednako i za igrače i za trenere. Mi startniu postavu otprilike znamo. U dobrom smo ritmu i svi igrači koji su nam na raspolaganju konkurišu za prvu postavu. Važno je ko izađe na teren da odigra najbolje što može i da zabeležimo dobar rezultat – jasan je šef Spartaka.

Keržakov očekuje i podršku sa tribina u pohodu na prve bodove.

- Želja nam je da ne razočaramo navijače čija podrška će nam sigurno pomoći. Očekujemo da nas što više publike podrži da zajedno dođemo do prvog uspeha – poručio je Keržakov.

Spartak je pred sam start nove sezone ozvaničio tri transfera i pojačao konkurenciju u veznom redu. Ugovore su potpisali Jug Stanojev, Atule Kolins, a na šestomesečnu pozajmicu stigao je Vladan Vidaković koji je prošlog leta otišao u slovenački Maribor. Danas su zvanično predstavljeni.  

Vladan Vidaković, centralni vezista u Spartak stiže na šestomesečnu pozajmicu iz Maibora. Prošlog leta prodat je Mariboru, ali je zimus prosleđen na pozajmicu u Dinamo Batumi. Iako je trebao ostati u Gruziji do kraja 2023. godine, pozajmica je raskinuta pred početak nove polusezone, a Vidaković je stigao u jato „golubova“ čiji dres je nosio tri sezone.

Fudbal: Spartak na startu sezone dočekuje IMT, predstavljeni novi igračiTamnoputi napadač, Atule Kolins potpisao je ugovor na četiri godine i pojačao konkurenciju  napadu. Dolazi iz Nigerie, a zadužio je dres sa brojem 37.

Prethodno su u Suboticu stigli Strahinja Tanasijević, Dejan Kerkez, Miloš Mijić i Aleksandar Vulić, dok su iz Spartaka otišli: Mišo Dubljanić, Edmund Ado, Noboru Šimura, Nikola Srećković, Miloš Ostojić, Janko Tumbasević, Petra Stanić, Aleksandar Tanasin i Jovan Marinković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 2229
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.