Komentara: 3
Pregleda: 1215

Fudbal: Spartak na startu sezone gostuje u Lučanima

08.07.2022. u 16:07h
Izvor: Subotica.com
Danas počinje nova fudbalska sezona, a Spartak u 1. kolu Superlige Srbije gostuje u Lučanima. „Golubovi“ će sutra od 20 časova snage odmeriti sa ekipom Mladosti.
Fudbal: Spartak na startu sezone gostuje u Lučanima

U taboru plavo – belih ističu da se spremni za nove bitke i osvajanje bodova. Iako u dosta izmenjenom sastavu započnjiu novi šampionat veruju da u Lučanima mogu do pozitivnog rezultata.

- Naš poslednji protivnik u prošloj sezoni Mladost iz Lučana sada nam je rival na startu nove borbe ze bodove. S obzirom da smo tada pretrpeli poraz imamo sada šansu da se revanširamo. Taj rezultat u poslednjem kolu iz prošle sezone mora biti jaka motivacija za dobar ulazak u novu i mi ćemo sve učiniti da ostvarimo pozitivan rezultat. Dodatna motivacija mora biti i to što su nas mnogi već proglasili za jednog od glavnih kandidata za ispadanje i to mora igrače da motiviše da dokažemo svima da nismo ta ekipa – rekao je Slavko Petrović, šef struke Spartaka.

Nikola Srećković, kapiten „golubova“, pred gostovanje u Lučanima veruje u pozitivan rezultat.

- Veoma brzo je stigao start nove sezone, a mi gostujemo u Lučanima. Mladost je malo promenila roster igrača, kostur tima je ostao i sigurno da nam neće biti lako. Mi smo prošli put poraženi tamo, loše smo tad ušli u utakmic, ali ovog puta ne smemo to da ponovimo. Ukoliko sve dogovoreno u svlačionici sprovedemo u delo na terenu siguran sam da ćemo se vratiti u Suboticu sa pozitivnim rezultatom – poručio je Srećković.

Iz Spartaka su istakli da u novoj sezoni žele ostvariti bolje rezultate u odnosu na prošlu koja je bila za zaborav i obezbediti mesto u plejofu. Da bi do cilja došli moralo se poraditi na rekonstrukciji ekipe. Posle mnogobrojnih odlazaka, došli su novi igrači, a neki od sadašnjih prvotimaca su produžili saradnju.

Došli su Janko Tumbasević iskusni vezista koji je već nosio plavo beli dres, a prethodne sezone nastupao za lučansku Mladost i Ognjen Mitrović levi bek. Posle njih potpis na ugovor sa Spartakom stavio je i desni bek Aleksandar Tanasin koji je kao i Mitrović pristigao iz novosadskog Proletera. Pre njih na vernost „golubovima“ obavezali su se Marko Obradović napadač, Vladimir Vitorović levi bek i dvojica ofanzivnih veznih igrača Lazar Stajković i Dimitrije Tabaković.

Luka Bijelović i Srđan Šćepanović su produžili ugovore sa Spartakom.

TV prenos duela u Lučanima možete da pratiti na Arenasport 2

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 1215
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.