Komentara: 7
Pregleda: 1477

Fudbal: Spartak nakon preokreta do tri boda iz Lazarevca

02.11.2021. u 18:07h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka nastavili su pobednički niz i upisali tri boda na gostovanju u Lazarevcu protiv Kolubare u okviru 15. kola Superlige. Iako je domaći tim stigao prvi do prednosti, Srećković i Bijelović su se pobrinuli da nova tri boda budu upisana na konto „golubova“.
Fudbal: Spartak nakon preokreta do tri boda iz Lazarevca

Po teškom terenu i ne baš uslovima za igru u Lazarevcu Spartaka i Kolubara su vodili borbu. Lazarevčani su iskoristili najbolju priliku u 11. minutu i golom Đuranovića stigli do prednosti. Nakon primljenog pogotka, Subotičani su zaigrali bolje, posle nekoliko pokušaja u 36. minutu nakon duplog pasa sa Tufegdžićem Nikola Srećković je zatresao mrežu Kolubare za porabnanje – 1:1. Pokušavali su „golubovi“ do odlaska na pauzu da prekrenu rezultat, ali nisu uspeli.

Nastavak je doneo još bolju igru Spartaka. Nisu odustajali Subotičani od svoje namere da se vrate sa tri boda. U samoj završnici ostvarili su svoj cilj. Luka Bijelović je posle fantastične asistencije Nemanje Nikolića pogodio za 2:1 i treću pobedu u nizu.

Kolubara – Spartak 1:2 (1:1)
Đuranović 11’ – Srećković 36’, Bijelović 88’

Kolubara: Stanivuković, Janković (Tumbas), Radovanović, Stojanović, Lončar(Petronijević), Mladenović (Đokić), Nikolić, Đurić (Andrić), Đuranović, Filipović (Đenić), Bakić

Spartak: Dubljanić, Jezdimirović, Ivančević, M. Bogićević, Branković, Vidaković, Šćepanović (Marčić), Bijelović, Tufegdžić, Srećković, Hrstić (Nikolić (Savković)).

Spartak i u narednom kolu gostuje, ovaj put u Niš gde će snage odmeriti sa Radničkim. Na startu šampionata dve ekipe su podelile bodove na Gradskom stadionu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 1477
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.