Komentara: 0
Pregleda: 209

Fudbal: Spartak novu sezonu počinje gostovanjem u Novom Pazaru

21.07.2024. u 08:00h
Izvor: Subotica.com
Mečevima koji su prethodna dva dana odigrani startovala je nova sezona u Superligi Srbije, a Spartak borbu za bodove počinje iz Novog Pazara gde će kasnije popodne od 17:30 „ukrstiti koplja“ sa istoimenom ekipom. TV prenos je na ArenaSport1
Fudbal: Spartak novu sezonu počinje gostovanjem u Novom Pazaru

Subotičani su spremni za predstojeće izazove i nestrpljivo isčekuju prvi meč. Prema rečima šesfa stručnog štaba Miloša Kruščića  „golubovi“ u grad pored Jošanice putuju ambiciozno uz nova očekivanja i stare ambicije.

- Pred nama prva utakmica i teško gostovanje u Novom Pazaru koji je uvek nezgodan rival na svom terenu, sa ili bez navijača. Uvek su  Novopazarci ambiciozni i fanatični kada igraju kod kuće – kaže Kruščić - Kostur ekipe je ostao. Dva do tri standardna igrača koja su bilia u prošloj sezoni su nas napustila, ali se radi na tome da se to nadomseti i mislim da ćemo u tome uspeti. Ekipa je uigrana, imali smo više vremena u odnosu na finiš prošle sezone da se bavimo nekim detaljima, ne samo na fizičkoj pripremi nego i na taktičkom planu. Atmosfera je dobra, svi su spremni osim povređenog Krsmanovića i Bonsua. Ambiciozno očekujemo to prvo kolo i idemo u Novi Pazar da probamo da osvojimo bodove.

Ccentralni bek Spartaka, Dejan Kerkez, pred start prvenstvene trke i gostovanja u Novom Pazaru ističe da je atmosfera u timu odlična i da nestrpljivo čekauju prvu utakmicu.

- Pripreme su brzo prošle i na red dolazi ono što svi volimo, a to su utakmice. Prvenstvo počinje, a nas čeka težak zadatak i gostovanje u Novom Pazaru, ekipi koju cenimo i poštujemo i koja igra nadahnuto kod kuće. Mi smo dobro odradili pripremni period, uigrani smo i jedva čekamo početak meča i borbu za bodove u novoj sezoni – rekao je Kerkez.

U odnosu na prošlu sezonu Spartak nove izazove dočekuje u izmenjenom sastavu. Aleksa Đurasović i Jug Stanojev su posle dobrih i unosnih transfera karijere nastavili u novim klubovima, dok je većina igrača koja je napustila  redove subotičkog superligaša sporazumno okončala saradnju. Otišli su Ognjen Mudrinski, Miloš Tošeski, Ilija Martinović, Moris Abraham, Alfonso Msanga, Lazar Stajković, Simo Vrbljanac, Filip Manojlović, Ilija Miodragović, Miloš Rošević, Aleksa M. Đurasović, a za sada je u „plavo–belo jato“ stigao samo Kolumbijac Jose Daniel Mulato Palacios.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 časova i 32 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 209
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.