Komentara: 4
Pregleda: 1378

Fudbal: Spartak od 15 časova dočekuje Mladost iz Lučana, ulaz slobodan

18.02.2024. u 09:38h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka danas od 15 časova na Gradskom stadionu dočekuju Mladost iz Lučana u okviru 21. kola Superlige. „Golubovi“ prolećnu premijeru na severu Bačke dočekuju u dobrom raspoloženju. Nakon osvojenog boda sa teškog gostovanja u Kruševcu, želja je da pred svojom publikom u derbi susretu protiv lučanske Mladosti, upišu trijumf.
Fudbal: Spartak od 15 časova dočekuje Mladost iz Lučana, ulaz slobodan

Iskustvo je na strani ekipe koju predvodi Tomislav Sivić, ali šef struke subotičkog superligaša veruje da njegov tim uz dobro zalaganje može do cilja, a to su tri boda.

- Očekuje nas najteža utakmica u ovom delu sezone. Mladost je jedna dobra ekipa , imaju sjajne igrače od kojih sam većinu trnirao. Gospodin Sivić je izvanredan trener o kome ne trba trošiti puno reči, kao ni o direktoru i mom velikom prijatelju Nešku Milovanoviću. Oni to dobro rade i vode ekipu, a protiv Vojvodine na otvaranju prolećnog dela su to i pokazali. Lučanici su jedan od naših glavnih konkurenata za plasman među prvih osam i mi smo toga svesni. Rekao sam to i momcima da je ovo najvažnija utakmica. Oni igraju na strani i možda je takve mečeve lakše igrati, jer i kada se vrate sa jednim bodom biće zadovoljni, a mi ćemo biti samo zadovolji sa tri osvojena boda – kaže Nenad Lalatović, šef struke Spartaka

Strateg „golubova“ je istakao važnost utakmice sa Lučancima i poželeo  da njegov tim nadoknadi propušteno u Kruševcu.

- Atmosfera u ekipi je dobra, igrači su odlično trenirali i znaju koliko nam je ovaj meč bitan, za nas i plasma na tabeli. Protiv Napretka iz Kruševca  bilo me je malo i strah pred taj duel jer nisa znao u kakvoj smo tačno formi zbog slabih protivnika tokom priprema. Trebala nam je takva utakmica. Nadam se da to što nismo uspeli u Kruševcu da ćemo nadoknaditi i kada dođem na konferenciju za štampu posle meča da ću biti nasmejan i raspoloženi. Na momcima je da ispoštuju ono što tražim od njih, da pokažu da oni žele da budu u plejofu – jasan je Lalatović .

Fudbal: Spartak od 15 časova dočekuje Mladost iz Lučana, ulaz slobodanMiloš Rošević, napadač Spartaka nada se pobedi u prvoj prolećnoj utakmici na Gradskom stadionu u duelu sa Lučancima.

- Dolazi nam jedna od najiskusnijih ekipa u ligi kada je u pitanju igrački kadar. Dosta kvaliteta u njihovom timu, a prošla utakmica protiv Vojvodine odigrana nerešeno  na gostujućem terenu je pokazatelj. Osvojili su veliki bod, nadam se da kod nas  neće biti tako i da će u Subotici ostati sva tri boda. Verujem da uz podršku naše publike možemo do prve prolećne pobede – rekao je Rošević .

„Golubove“ čeka prva utakmica ovog proleća na domaćem terenu. Ulaz na meč je slobodan, a šef Lalatović je pozvao sve simpatizere plavo – belih sa severa bačke da dođ i podrže tim u pohodu na nove bodove.

- Biće lepo vreme, a s obzirom da je ulaz besplatan voleo bih da publika dođe u što većem broju. Navijači bi trebali da budu naš dvanaesti igrač kada igramo kod kuće, jer njihova podrška nam mnogo znači, posebno u nedelju će nam značiti da lakše dođemo do pobede, do zacrtanog cilja, a za mene su to samo tri boda. Dajte podršku igračima i Spartaku, treba da budete lokalpatriote i da pomognete klubu da uđe u plej of jer i će se onda ovde gledati lepše utakmice – poručio je šef struke Subotičana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 4 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 1378
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.