Komentara: 2
Pregleda: 895

Fudbal: Spartak od 15 časova dočekuje Radnički iz Kragujevca

02.10.2022. u 14:27h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak od 15 časova dočekuje Radnički iz Kragujevca

Nakon dvonedeljne pauze nastavlja se borba za bodove, a Spartak će danas (nedelja) od 15 časova na Gradskom stadionu u okviru 13. kola Superlige dočekati Radnički 1923 iz Kragujevca. Pokušaće „golubovi“ sa novim šefom struke da se vrate na pobednički kolosek.

- Našeg rivala, Radnički iz Kragujevca, poznajemo veoma dobro, njihov individualni igrački kvalitet. Znamo o kakvoj se ekipi radi i čeka nas sigurno teška utakmica – kaže Savo Pavićević asistent šefa struke Spartaka -  Momci su u proteklih desetak dana koliko samo sa ekipom radili maksimalno predano, posvećeno. Odgovorili su profesionalno na naše zahteve i obaveze koje smo im nametnuli, tako da se s pravom nadamo da će biti pozitivan rezultat.

Nikola Srećković, kapiten Spartaka, ističe važnost utakmice i veruje u pobedu za povratan na stazu uspeha.

- Posle kraće pauze zbog reprezentativnih obaveza očekuje nas utakmica na domaćem terenu sa Radničkim iz Kragujevca, ekipe koja iza sebe ima ubedljivu pobedu od 3:0 protiv Mladosti. Znamo kakav tim imaju, da su u finišu prelaznog roka doveli nekoliko igrača dobrih pojačanja, ali mi gledamo sebe i uradićemo sve da se vratimo na pobednički put. Svi znamo koliko nam je ovaj meč bitan zbog pozicije na tabeli, samopouzdanja, atmosfere i verujem da ćemo se na kraju radovati –  zaključuje Srećković.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 895
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.