Komentara: 3
Pregleda: 921

Fudbal: Spartak od 16 časova dočekuje Novi Pazar

01.03.2023. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Danas od 16 časova na Gradskom stadionu u Subotici vodiće se velika borba za svakI bod. U okviru 24. kola Superlige sastaju se Spartak, koji se grčevito bori za svaki bod kako bi pobegao iz donjeg dela tabele, i Novi Pazar, ekipa koja se razigrala ove sezone i ima želju da obezbedi mesto za evropsku vizu.
Fudbal: Spartak od 16 časova dočekuje Novi Pazar

Subotičani  su spremni za novi izazov i želja im je da osvojen bod u Bačkoj Topoli overe sa nova tri.

- Osvojili smo bod na teškom gostovanju protiv sjajne ekipe TSC-a i zbog toga smo zadovoljni. U prvom delu utakmice nismo prikazali neku dobru igru i iskreno se nadam da će protiv Novog Pazara biti veća disciplina,  odgovornost i borba baš kako smo odigrali drugo poluvreme  u Bačkoj Topoli. Pokazali smo kako treba da igramo srčano i disciplinovano, maksimalno angažovana što nam se na kraju i vratilo. Osvojeni bod protiv TSC-a sada treba da potvrdimo sa nova tri – kaže Savo Pavićević, asistent šefa struke Spartaka.

ZAMENA ULAZNICA DO 15 ČASOVA - Svi ljubitelji fudbala koji su kupili ulaznice za utakmicu Spartak – Partizan, moćiće će da dođu i na današnji meč protiv Novog Pazara, ukoliko iste te zamene za nove danas do 15 časova u prostorijama JKP „Stadon“ u Hali sportova.

Znaju u plavo – belom taboru da ih čeka težak ispit protiv Novog Pazara koji je u prvom susretu kraj Jošanice slavio sa 2:0, ali se nadaju da će uz veliku požrtvovanost i podršku navijača ostvariti konačno prolećnu pobedu bez obzira ko im je rival na drugoj strani terena.

- Novi Pazar je kompaktana ekipa, agresivna sa mnogo dobrih individualaca koji pokazuju da su ozbiljan tim koji diše zajedno i sigurno da nas očekuje borba 90 minuta. Dobro smo se spremali, izbora nemamo jer je ovo utakmica koja nam može mnogo doneti ukoliko odigramo kako treba i osvojimo tri boda. Potrebna nam je podrška sa tribina da zajedno dođemo do vredne pobede – ističe Pavićević.

Najzvučnije pojačanje u redovima Spartaka Edmund Ado koji je tokom zimskog prelaznog roka pristigao u jato „golubova“ i od koga se mnogo očekuje da svojom igrom pomogne ekipi kako bi obezbedila  opstanak u eliti, pre duel sa Novopazarcima veliki je optimista i veruje da će bodovi ostati u Subotici.

- Spremamo se da osvojimo tri boda i samo o tome razmišljamo. Za nas je pobeda imperativ bez obzira ko nam je protivnik na terenu. Verujem da ćemo mi biti tim koji će danas slaviti – poručio je Ado.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 921
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.