Komentara: 1
Pregleda: 1062

Fudbal: Spartak osvojio bod protiv Mladosti u Lučanima na startu nove sezone

10.07.2022. u 21:59h
Izvor: Subotica.com
Spartak je na premijeri nove sezone u Superligi Srbije uknjižio bod. Odigrali su „golubovi“ 1:1 sa ekipom Mladosti u Lučanima. Iako su Subotičani imali prednost koju im je doneo Luka Bijelović još u prvom delu utakmice u nastavku su posle jedne greške u odbrani dozvolili rivalu da izjednači sa bele tačke.
Fudbal: Spartak osvojio bod protiv Mladosti u Lučanima na startu nove sezone

Domaći tim je imao inicijtivu na startu, ali su brzo „golubovi“ preuzeli kontrolu i stvorili nekoliko šansi. Najbolju je iskoristio Luka Bijelović u 40. Minutu i doneo prednost svom timu. Noboru Šimura je odlično centrirao, a mladi reprezentativac Spartaka savladao Ostojića – 0:1.

Imali su Subotičani i u nastavku šanse, Srećković je bio najbliži da udvostruči vođstvo, ali nije uspeo. Propušteno je kažnjeno u 68. Minutu kada je Ostojić načinio prekršaj nada Jojićem Precizan sa 11 metara bio je Bojović i poravnao rezultat 1:1. Do kraja su viđene dobre prilike na obe strane, Obradović je pogodio stativu i na kraju su bodovi podeljeni.

Mladost – Spartak 1:1 (0:1)
Bojović 68' (p) – Bijelović 40'

Mladost: Ostojić, Milošević, Dunđerski, Jojić, Vesnić, Mićević, Baha (Radivojević), Gordić, Udovičić, Leković, Bojović.

Spartak: Manojlović, Šimura, Filipović, Ostojić (Bogićević), Mitrović (Tanasin), Vidaković (Šćepanović), Tumbasević, Bijelović (Stajković), Todoroski (Rošević), Srećković, Obradović.

Spartak u narednom kolu dočekuje Radnik iz Surdulice, a utakmica se igra u petak u 20 časova na Gradskom stadionu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 1062
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.