Komentara: 0
Pregleda: 285

Fudbal: Spartak osvojio bod u duelu sa “romantičarima”

20.10.2024. u 10:17h
Izvor: Subotica.com
Spartak je osvojio bod na gostovanju u Zaječaru, gde je odigrao nerešeno (1:1) sa OFK Beogradom u 12. kolu Superllige. Početak meča je pripao domaćinu koji je stigao do prednosti sa bele tačke, a neizvesnost je trajala do samog finša gde su “golubovi” u sudijskoj nadoknadi vremena pogotkom Andreja Todoroskog stigli do izjednačenja.
Fudbal: Spartak osvojio bod u duelu sa “romantičarima”

“Romantičari” su već u devetom minutu, kada je Anan iznudio prekršaj,  pogotkom sa bele tačke  Gleofila Haselbanka Vlijterija stigli do vođstva. Nisu posustali Suboičani igrali su egal sa Beograšanima, ali do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo.

U drugom poluvremenu su se igrači Spartaka borili, želeli su makar da “izvuku” nerešen rezultat i taj trud im se isplatio u trećem minutu sudijske nadoknade Andrej Todoroski je lepo nišanio iz slobodnjaka iskosa, lopta je završila u mreži “romantičara” i bod je upisan.

OFK Beograd – Spartak 1:1 (0:1)
Vlijter 9' (p) – Todoroski 90-3''

OFK Beograd: Popović, Vukčević,  Momčilović, Đermanović, Anan (Obradović), Gobeljić, Knežević, Cvetković, Bermudez (Stanojlović), Mituljikić (Duševski), Vlijter (Stojilković).

Spartak: Dulić, Vitorović, Ćalasan, Mijailović, Mijić (Tomović), Kajkue (Lukić), Bogićević, Babić, Peić (Ubiparip), Todoroski, Mulato (Osei).

U narednom kolu Spartak dočekuje Crvenu zvezdu. Utakmica se igra u subotu, 26. oktobra u 18h na Gradskom stadionu. U narednim danima ćemo objaviti cene ulaznica za taj meč i prodajna mesta na kojima će se moći kupiti u pretprodaji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 časova i 28 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 285
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.